Durva rasszista támadás egy pesti villamoson, „csicska vagy!!!!”

Célba ért az Orbán kormány sok éves idegenellenes propagandája. Sikeresen eresztett a gyűlölködés gyökeret a mindennapokban is, ezt bizonyítja ami a 17-es villamoson történt.

„Kurva arabok”

„Egy Budapesten dolgozó külföldi, fekete állampolgárokból álló társaságot támadtak meg szombat éjjel a 17-es villamoson a fővárosban. Agwaza Moses, a megtámadott társaság egyik tagja elmondta a Mércének, hogy éppen az Etele út irányába indultak a 47-essel, mikor látták, hogy egy feltehetően részeg ember ütni kezdi a megállónál a villamos ablakát az ülőhelyüknél” – Írja a Mérce

Ekkor a társaság felkerekedett, mert nem akartak balhét és leszálltak, majd egy 17-es villamosra szálltak fel, de a férfi két részeg társával oda is követte őket.

„Miután a villamos elindult, a férfi agresszívan  üvölteni kezdett feléjük, ezért ők a villamos vége felé húzódtak. Ekkor azonban a férfi üres alkoholos üvegeket kezdett el hajigálni feléjük, majd – ahogyan a videón is látható – közvetlen közelről is megpróbálta megütni egyiküket.”

Az is elhangzott, hogy „csicska vagy”

Ezután a férfi tovább folytatta a szidalmazásukat (egy ponton „kurva araboknak” titulálva őket), majd egy újabb, teli alkoholos üveg elhajítása után az érintettek kihívták a rendőrséget. A villamosvezető ekkora megállította a járművet, és ő is telefonált.

Moses elmondása alapján a rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, és hamar el is fogták az azóta a helyszínt elhagyó garázdákat, akiket előállítottak.

Moses szerint – akinek elmondása alapján ez volt az első ilyen élménye Magyarországon” – áll az oldalon.

A komolyabb fizikai sérülés ezúttal elmaradt, de ez sokkal inkább a vak szerencsének, mint a megfontoltságnak tudható be.

Itt lenne az ideje, hogy mindazok akik elszabadították a társadalom legsötétebb ösztöneit, igyekeznének végre megkísérelni a lehetetlent és vissza zárni a szellemet a palackba.

Az eredeti cikk itt olvasható

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük