Dzsudzsák eladó, de nem kardlapozzák a rendőrök a sorbanállókat

Dzsudzsák Balázs szabadon igazolható, de úgy tűnik nincs nagy tolongás érte. Az őt áruló menedzsment csupán annyit közölt, hogy a legjobb ajánlatot várják.

Mi lesz veled, nemzetünk üdvöse?

Dzsudzsák Balázs itt áll 31 évesen anyacsapat nélkül, szabadon igazolható. Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya korábban azt mondta: ha ez a kérdés nem oldódik meg, a focista nem lesz tagja a magyar válogatott keretének.

Számomra nem a képességei jelentik a kérdőjelet, technikailag és taktikailag is nagyon képzett. Az utóbbi tíz év legjobb magyar játékosa Gera Zoltán mellett. Kifejezetten kedvelem a játékát és egyébként jó kapcsolatban vagyok vele. Azonban ha nem edz és nem játszik rendszeresen, akkor hogyan tudna a finnek ellen pályára lépni? Ha a következő két hétben talál magának csapatot és fizikailag jó állapotban lesz, akkor nem kérdés, hogy tagja lesz-e a keretnek.

Az olasz szakember által kiszabott határidő a hét elején lejárt. Dzsudzsáknak továbbra sincs csapata. A Sport24 megkereste a menedzsmentet, ahol azt a választ kapták, hogy amíg a futballista helyzete nem rendeződik, nem nyilatkoznak. Azt is hozzátették, hogy

őket nem sürgeti semmi, a lehető legjobb megoldást akarják megtalálni.

Ha Marco Rossi tartja a szavát, akkor a magyar válogatott legközelebb Dzsudzsák Balázs nélkül lép pályára. A találkozót szeptember 8-án, Finnország ellen a Nemzetek Ligája sorozatban vívjuk.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük