Sorting by

×

Dzsudzsák, túl a csúcson – az új csapatkapitány bizakodó

A DVSC pénteken jelentette be: Dzsudzsák Balázs lett a csapatkapitány. Az NB2-be igazolt labdarúgó így hamar előléptetést kapott új klubjánál- olvastuk a Loki honlapján.

Váltás az élen

Dzsudzsák Balázs lett a DVSC csapatkapitánya. Tőzsér Dániel, a klub sportigazgatója elmondta, hogy nagyon számítanak a válogatottsági rekorder tapasztalatára, szakmai és emberi kvalitásaira. Új feladatáról az eddigi cséká, Bódi Ádám és az új, Dzsudzsák Balázs is nyilatkozott a klub hivatalos oldalának.

– Mindennek nincs semmi negatív felhangja, semmi nézetkülönbség sincs a háttérben, tiszta fejjel a saját teljesítményemre és a csapat eredményes játékára szeretnék koncentrálni – szögezte le Bódi Ádám.

–Számomra nagyon megtisztelő a feladat, de nem egy személyre kell ezt kihegyezni, szerdán, a kupában például Varga Józsi volt a csapatkapitány. Ebben a szerepkörben is a legjobb tudásom szerint szeretném támogatni a gárdát. Vissza akarunk jutni az NB I-be és a kupában is a lehető legjobb eredményt szeretnénk elérni. A Lokinál remek a hangulat az öltözőben és erős a csapategység. Úgy érzem, a válogatottban helytálltam csapatkapitányként, bízom benne, hogy a DVSC-nél is így történik majd – mondta Dzsudzsák Balázs. 

Mint ismert, a sokáig klubra várófocista az arab világból hazatérve az NB2-ben találta meg a helyét, a Debrecennél.

Háttér

Tizenkét év. Ennyi idő telt el azóta, hogy Dzsudzsák Balázs három bajnoki címmel és egy Szuperkupával elhagyta a cívisvárost. A nyírlugosi labdarúgó egész Európában letette a névjegyét, nagy nevű játékosok ellen óriási mérkőzéseken lépett pályára.

Most csodálatos nemzetközi karrierrel, 108 magyar válogatott mezben lejátszott találkozóval és hatalmas gólokkal a háta mögött visszatér ahhoz a csapathoz, ahol első NB I-es találkozóját játszotta. Dzsudzsák Balázzsal az érzéseiről, a céljairól, a mezszámáról, a nemzeti csapatról és a pályafutása utáni időszakról nyilatkozott a dvsc.hu-nak. (Városi Kurír)

Dzsudzsák

 

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.