E közül a 3 csillagjegy közül kerül ki a legjobb férjnek való – Jó hír a férjvadász szingliknek

Minden csillagjegy szülötteinek más a személyisége. Ki lehet az igazi? A férjkereső-horoszkóp azt is elárulja, melyik 3 csillagjegy a legjobb férjnek való „alapanyag”! 

Oroszlán

Az oroszlán csillagjegy szülötte a családját védelmezi, kiváló férj, mert gondoskodó. Ő mindig a feleségét teszi az első helyre, akkor boldog, ha a kedvese is boldog. A családjával mindig kedves és megértő, nagyon előzékeny. Hatalmas lelke van és mikor igazán szerelmes, akkor az a legfontosabb a számára, hogy boldognak lássa a kedvesét. Mikor rátalál az igazira, tökéletes társ válik belőle, de ehhez az is fontos, hogy a kedvese tisztelje őt. Hűséges típus, számára csak egy nő létezik, akit mindennél jobban szeret. Ő a férjkeresők egyik nagy álma

Bak

Sokak szerint túlságosan érzékeny csillagjegy, de pontosan ezért olyan jó férj. Kedves és önzetlen, számára mindig az lesz a legfontosabb, hogy boldoggá tegye a kedvesét. Ha érzi, hogy szeretik, akkor bármire képes. Nehezen viseli, ha nem törődnek vele, ezért ő akkor lehet valóban csodálatos férj, ha érzi a felesége törődését, kedvességét. Kitartó és hűséges, attól nem kell tartani, hogy ő beleszeret valaki másba.

V.K. horoszkóp-archív.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse