Sorting by

×

Ebből a 4 csillagjegyből érdemes pártválasztani

Minden férfi szeretné megtalálni a számára legtökéletesebb társat, akivel boldogságban és szeretetben élhet. Néhány csillagjegy női szülöttei igazán alkalmasak egy harmonikus kapcsolatra, mert odaadóak, türelmesek és nagyon tudnak szeretni, lássuk melyek ezek!

Bika

A bika csillagjegy női szülöttei nagyon intelligensek és borzasztóan érzékenyek. Néha modortalan és nem túl tapintatos, de ő az a nő, aki képes megteremteni a családi békét. Lojális és őszinte. Minden tulajdonsága meg van ahhoz, hogy jó feleség váljon belőle, akinek bika partnere van, az boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatra számíthat. A bika jegy szülöttei szépek, talpraesettek, jó háziasszonyok és nagyon tudnak szeretni, mégpedig hosszútávon is.

Nyilas

Azt hinnénk, hogy a nyilas csillagjegyű nő minden csak nem kedves, főleg amikor ideges. A valóságban ő egy aranyos, jólelkű nő és mindig készen áll a segítségnyújtásra anélkül, hogy kérnéd. Nem sajnáltatja magát, őszinte és barátságos. Szórakoztató, feltalálja magát, optimista, nagyon tud szeretni és mindig mindenre kíváncsi.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.