Edvin Marton titokzatos nászútja …. miért most?

Különleges módon, egy videoklip formájában tette örökké emlékezetessé nászútját Edvin Marton és Marton Adrienn. A pár házasságkötésük után 8 évvel Thaiföldön töltötte a “mézes hetet”, a klip az út egyik legnagyobb élményét, egy lakatlan szigeten töltött napot elevenít fel.

Sokat kellett várni, de megadta a módját

„Nyolc évvel a házasságkötés után utaztunk nászútra. Adrienn az esküvő ideje alatt már állapotos volt, utána pedig a sok teendő miatt, nem volt rá alkalmunk. Sokat készültünk a thaiföldi útra, mindketten először jártunk ebben a csodálatos országban”

– mondta Edvin Marton.

edvin-marton
fotó: Edvin Marton

A világhírű hegedűművész egy különleges meglepetéssel is készült:

‘I Love You’ címmel dalt szerzett feleségének, amelyet elsőként egy Koh Samui környékén lévő lakatlan szigeten játszott el neki. Ezen a napon készült a videóklip is.

„A helyieknek mondtuk, hogy szeretnénk egy varázslatos helyre menni, és egyből ezt a lakatlan szigetet ajánlották. Katamaránnal utaztunk a tengeren, majd egy csodálatos napot töltöttünk a „Földi paradicsomban”. Kettesben voltunk egész nap, így a romantikus kalandot együtt örökítettük meg”

Az ’I Love You’ című dalt a hegedűművész feleségének dedikálta, de mindenkinek szól, aki szerelmes. A szimfonikus hangszerelésben a hegedű mellett a zongora, az oboa és a fuvola is szólisztikus szólamot kapott, a művész ezzel szerette volna megmutatni a szerelem sokszínűségét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük