EEEEEEEEEEEEEEEEEEz igen! -Nagy márciusi horoszkóp

A nagy márciusi horoszkóp senkit nem kímél, sem a jótól, sem a rossztól őszintén megmutatja kinek mit tartogatnak a csillagok a következő hónap során!

Kos

Mozgalmas napok várnak a Kosokra, akik azonban megbirkóznak majd a rájuk váró feladatokkal, hiszen tele vannak energiával. Tettvágy jellemzi őket márciusban, ennek köszönhetően pedig a szokásosnál is gyorsabban tudnak majd haladni, ezt pedig kifejezetten élvezni fogják!

Bika

Sok mély beszélgetés vár a Bikákra, egy merengősebb, filozofikus hónap következik számukra. Régen látott barátok is felbukkanhatnak, és sokan tanácsot is kérnek majd a Bikáktól.

Ikrek

Háttérbe húzódnak majd, és figyelmüket, energiájukat a családjukra, és otthonukra fogják fordítani. Márciusban végre lesz egy kis idő elcsendesedni, és azokkal lenni, akik a legfontosabbak. Sok régóta halogatott beszélgetés és program bepótlására lesz lehetőségük -ígéri a horoszkóp.

Valamit ami  édes?

 

Rák

A Rákok gyakorlatilag az Ikrek tökéletes ellentétei lesznek március hónapban: Rendkívül húzós időszak jön számukra a munkájukban, ami minden idejüket és energiájukat leköti majd. Pihenésről és szórakozásról a március hónapban nem lehet szó, de a most befektetett munka később megtérül majd!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse