Egy 19 hónapos kislány kálváriája 2020 Magyarországán, hogy kórházba kerülhessen!

Tudom, hogy szinte mindenkinek van egy története a koronavírus-járvány sújtotta időben arról, hogy kit, hol, miért nem láttak el és arról is, hogy milyen megfeszített munkát végeznek az egészségügyben dolgozók. Ám itt egy 19 hónapos gyerekről van szó, aki édesanyja erőszakosságának köszönheti, hogy 6 nap után kórházi ellátást kapott.

“… lázas beteget sehol nem fogadnak!”

A közösségi oldalon követhetjük nyomon a történteket:

1. bejegyzés 03.26. dél körül:

“A 19 hónapos kislányom 6 napja lázas és csúnyán köhög,én ezalatt a 6 nap alatt többször hívtam orvost,kórházat! A válasz az volt,hogy lázas beteget sehol nem fogadnak! Ma reggel beffulladt a kislányom,majdnem megfulladt a kezeim között. Már vért köpött! Azonnal mentőt hívtam,majd a mentős is felhívott 3 kórházat, hogy hova vihetik a kislányomat…mert sehol nem akartak fogadni!

Jelenleg tüdőgyulladással!!! kezelik,antibiotikumot kap es lélegeztető gépen még 2 fajta gyógyszert a tüdejére…

Es egyedüli beteg egy sok ágyas gyerekosztályon! És egy szülő sem lehet ott vele,egy ilyen pici babával! Én magamnak és a lélekjelenlétemnek illetve az erőszakosságomnak köszönöm,hogy nem fulladt meg a kislányom a karjaim között! KORONA VÍRUSRA NEM TESZTELIK,MERT KEVÉS A TESZT ES KELL A 65 ÉV FELETTIEKNEK!

2. bejegyzés 03.26. délután 2 környékén

“Most kaptam a hírt az orvostól, Nórikámat átszállítják Pécsre és tesztelik korona vírusra! Jelenleg nincs jó állapotban!”

3. bejegyzés 5 órakor

https://www.facebook.com/alexandra.mihalylovics/videos/2642077675917619/

Mivel a történet minden bejegyzése mindenki számára látható, így közreadjuk és reméljük, hogy a pici minél előbb meggyógyul.

figyu

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük