Banánköztársaság

Egy a jelszavunk: Kötcse

Gyűlnek a drága autók a parkolóba, szól a mulatós muzsika, érkezik a NER színe-java, minden adott Kötcsén a polgári piknikhez, amelynek fő műsorszáma természetesen Orbán Viktor beszéde – írta meg a hvg-hu.

A politikai elitet és a NER holdudvarát felvonultató rendezvény idén is sok érdeklődőt vonz

Megérkezett már Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, itt van Lázár Vilmos fogathajtó és CBA-elnök, Szalai Zoltán, a Mathias Corvinus Collégium igazgatója és Harrach Péter, a KDNP politikusa. A bejáratnál szokás szerint pénzgyűjtő dobozt tettek ki – a kárpátaljai magyarok támogatására várnak adományokat.

Befutott Süli János, aki a paksi bővítésért felelt, és nemrég mondott le. Ennek okairól most sem beszélt sokat, de annyit mondott, hogy a miniszterek kritikáit nem vette igazán annak, és a beruhazás csúszása is szerinte nézőpont kérdése, de úgy becsüli, hogy 2029-30-ra elkészülhet Paks II.

Schmitt Pál volt államfő nem volt beszédes kedvében…

Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A “legstílusosabban” Szentkirályi Alexandra érkezett

Mások a parkolótól megtették azt a 100 métert, amire ő nem volt hajlandó. A hivatali Skodájával egészen a bejáratig ment, kis híján elsodorták az adomanygyüjtő dobozt, ő pedig gyorsan kipattant és így csak 70 centit kellett megtennie, és már bent is volt, az újságírók pedig nem fértek hozzá a bejáratot elálló kocsijától. Ez az érkezés és berohanás már csak azért is érthetetlen tőle, mert kormanyszóvivőként szinte hetente áll ki a sajtó elé a Kormányinfókon.

“Magyarország diktatúra – O1G” molinóval megjelent egy tüntető és egy társa, akiknek sajtóigazolvanyuk is volt, rögtön két civil ruhás rendőr odalépett és igazoltatta őket. A molinót tartó férfi elárulta, hogy tavaly is itt volt és akkor is indult ellene valamilyen eljárás.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Folyt. köv.

About Author