Egy a jelszónk: a béke(menet) – Meghirdetve 2022 március idusára

“Brüsszel felé bizonyítani kell, itthon pedig meg kell mutatnunk az erőnket” – ezen a kétmeggondoláson elindulva hirdette meg jóelőre a CÖF-ös Csizmadia László főszervező március 15-re, a parlamenti választások előtti kampányhajrá dandárjára újra a Fidesz-csodafegyvert, a Békemenetet, amire Rákay 2 milliója helyett csökkentett elvárással 680 ezer lelkes trappolót várnak Budapestre.

Duplázzatok: mindenki hozzon + 1 embert…

Alig pár hónappal a tavaly október 23-i Békemenet után, idén március 15-ére újabb hasonló, vonulást hirdet a kormányközeli Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) – erről újévi köszöntőjében beszélt a szervezetek egyik vezetője, Csizmadia László, a videót a 444.hu vette észre.

Csizmadia szerint a március 15-i Békementen – amelyet tehát a parlamenti választás kampányhajrájára időzítenek – az a cél, hogy

kétszer annyian legyenek az utcán, mint a tavaly őszin,

amikor is a finálén szerinte 340 ezer fős tömeg hallgatta Orbán Viktor kormányfőt az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésében.

Úgy fogalmazott:

„Minden normalitással bíró magyar embernek arra kell törekednie, hogy a szomszédja és a szomszédjának a szomszédja is lássa, hogy mi történik Magyarországon”

Ki padlón, ki a csúcson….

Csizmadia László szerint

az ellenfél padlón van, Márki-Zay Péterrel lyukra futottak, a hordószónok észre sem veszi, hogy Gyurcsány Ferenc irányít, aki egypártrendszert akar létre hozni hatalomvágytól fűtötten.

Ezzel szemben

a jelenlegi kormány csodálatos emberekből áll, akik éjt nappallá téve dolgoznak a lakosságért.

Most a legnagyobb szükség a kulturált nyugalomra van a választásokig, és akkor megvan az esély, hogy újabb 4 évet rátegyenek.

„Egy dologra biztosan számíthatunk, ez az isten”

– mondta a CÖF-CÖKA-szóvivő, és boldog új évet kívánt minden magyar polgárnak, a határon túli magyaroknak hosszabb karral külön is kezet nyújtva.

 

Egy a jelszónk: a béke(menet) - Meghirdetve 2022 március idusára

One thought on “Egy a jelszónk: a béke(menet) – Meghirdetve 2022 március idusára

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük