Egy aranyérem és ami mögötte lappang

A kormány migránsőrülete elérte célját. A gyűlölet, az gyűlölet! – nem válogat. Magyarország talán az egyetlen olyan ország a Harmadik Birodalom óta, ahol friss olimpiai aranyérmesek védelemre és nemzeti hovatartozásuk bizonygatására szorulnak. 

Kommentár nélkül

Föld S. Péter, publicista

Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor. Ez a négy magyar fiatalember nyerte Magyarország első téli olimpiai aranyérmét. Fantasztikus teljesítmény.

A nagy összkormányzati migránsosás köepette érdemes megjegyezni, hogy a váltó két tagja, amint az a nevükből is kikövetkeztethető, félig kínai, félig magyar. Persze, miután magyar színekben indultak, és Magyarországnak szereztek dicsőséget, magyarok.

Azoknak, akik a hazánkat leigázó migránsokkal, kötelező rovarevéssel és ezekhez hasonló ostoba agymenésekkel riogatják a magyar embereket, álljon itt egy régi anekdóta.

Élt egyszer e honban egy Kellér Dezső nevű konferanszié, kabarészerző és nem mellesleg számos sláger szövegének írója. Aki, zsidó származása miatt, abban a „megtiszteltetésben” részesült, hogy munkaszolgálatosként szolgálhatta az akkori munkaalapú társadalmat.

Ásás közben az egyik sorstársa felismerte Kellért, és szólt az őket őrző keretlegénynek, hogy ha lehet, vigyázzon erre a kis nagy emberre, ne essék a szükségesnél több bántódása. Olyan ismert és kedvelt slágerek szövege fűződik ugyanis a nevéhez, mint például a Néha fáj a szívem, de én letagadom, a Jó a kék szemébe nézni, a Nem tudom az életemet hol rontottam én el, vagy éppen a Jaj, de jó a habos sütemény…

A keretlegény odament Kellérhez, egy ideig nézte, majd kifakadt: a krisztusát neki, hát miért nem lehetett ezeknek a daloknak a megírását egy rendes keresztény magyar emberre bízni?

Cseri László, fotóművész

Megérkezett Afrikából az a hatmillió-ötszázhuszonötezer és fél friss rovar a pécsi éttermekbe, amelyeket Soros György adományozott kedvenc magyar vidéki városának. Márciustól már csak az ezekből készült ételeket szolgálják fel. A szokásos sertés, marha, baromfi és egyiptomi ugróegér húsételek ezentúl kizárólag az állami és önkormányzati étkezdékben lesznek elérhetőek.

bogár
(Kép: Cseri László)

 

Belénessy Csaba, újságíró

Tudod, mi ezen itt elmolyolunk, röhögcsélünk, miközben ezek a gyerekek Magyarország első téli olimpiai aranyérmét nyerték és magyar zászlóval a kezükben futották a tiszteletkört. Holnap meg az olvassák, hogy egy-két honfitársuk, aki talán ezredannyit sem tett ezért a nemzetért, lemigránsozta őket,

Ha lemaradtál volna:

https://www.facebook.com/EurosportHU/videos/1192354207565517/

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük