A kormány migránsőrülete elérte célját. A gyűlölet, az gyűlölet! – nem válogat. Magyarország talán az egyetlen olyan ország a Harmadik Birodalom óta, ahol friss olimpiai aranyérmesek védelemre és nemzeti hovatartozásuk bizonygatására szorulnak. 
[mnky_ads id=”10551"]


Kommentár nélkül

Föld S. Péter, publicista

Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor. Ez a négy magyar fiatalember nyerte Magyarország első téli olimpiai aranyérmét. Fantasztikus teljesítmény.
[m[mnky_ads id=”10552"]r> A nagy összkormányzati migránsosás köepette érdemes megjegyezni, hogy a váltó két tagja, amint az a nevükből is kikövetkeztethető, félig kínai, félig magyar. Persze, miután magyar színekben indultak, és Magyarországnak szereztek dicsőséget, magyarok.

Azoknak, akik a hazánkat leigázó migránsokkal, kötelező rovarevéssel és ezekhez hasonló ostoba agymenésekkel riogatják a magyar embereket, álljon itt egy régi anekdóta.

Élt egyszer e honban egy Kellér Dezső nevű konferanszié, kabarészerző és nem mellesleg számos sláger szövegének írója. Aki, zsidó származása miatt, abban a „megtiszteltetésben” részesült, hogy munkaszolgálatosként szolgálhatta az akkori munkaalapú társadalmat.

Ásás közben az egyik sorstársa felismerte Kellért, és szólt az őket őrző keretlegénynek, hogy ha lehet, vigyázzon erre a kis nagy emberre, ne essék a szükségesnél több bántódása. Olyan ismert és kedvelt slágerek szövege fűződik ugyanis a nevéhez, mint például a Néha fáj a szívem, de én letagadom, a Jó a kék szemébe nézni, a Nem tudom az életemet hol rontottam én el, vagy éppen a Jaj, de jó a habos sütemény…

A keretlegény odament Kellérhez, egy ideig nézte, majd kifakadt: a krisztusát neki, hát miért nem lehetett ezeknek a daloknak a megírását egy rendes keresztény magyar emberre bízni?

Cseri László, fotóművész

Megérkezett Afrikából az a hatmillió-ötszázhuszonötezer és fél friss rovar a pécsi éttermekbe, amelyeket Soros György adományozott kedvenc magyar vidéki városának. Márciustól már csak az ezekből készült ételeket szolgálják fel. A szokásos sertés, marha, baromfi és egyiptomi ugróegér húsételek ezentúl kizárólag az állami és önkormányzati étkezdékben lesznek elérhetőek.

bogár
(Kép: Cseri László)

 

Belénessy Csaba, újságíró

Tudod, mi ezen itt elmolyolunk, röhögcsélünk, miközben ezek a gyerekek Magyarország első téli olimpiai aranyérmét nyerték és magyar zászlóval a kezükben futották a tiszteletkört. Holnap meg az olvassák, hogy egy-két honfitársuk, aki talán ezredannyit sem tett ezért a nemzetért, lemigránsozta őket,

Ha lemaradtál volna:

Gyorskorcsolya

OLIMPIAI BAJNOK A MAGYAR KORCSOLYAVÁLTÓ! 🇭🇺🥇 👏👏👏 Gratulálunk!Amennyiben lemaradtatok volna róla, itt megnézhetitek a versenyt:

Gepostet von Eurosport am Donnerstag, 22. Februar 2018

[mnk[mnky_ads id=”10553"]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét