Egy bűnfolyamban élünk - Minden nap történik valami, ami feledteti a tegnap szégyeneit..... - Városi Kurír

Sorting by

×

Egy bűnfolyamban élünk – Minden nap történik valami, ami feledteti a tegnap szégyeneit…..

Azt hiszem, Kósa Lajost nem az eszéért szerette a Fidesz. A “csengeri asszonnyal”, bizonyos Marikával való botrányos ügye valahogy szinkronban volt/van a szellemi képességeivel. Pont önazonos.

Hirdetés

Azzal viszont nehezen tudok mit kezdeni,

hogy évekkel a szégyenteljes történet kirobbanása után az az egyszerű kérdés sem hangzik el, hogy

ha és amennyiben Kósa Lajos tisztában volt azzal, hogy egy szélhámos áldozata, akkor megtette-e az azonnali feljelentést.

A jelek szerint nem, mert akkor nem csak szánalmas magyarázkodásra futná tőle, hogy a többit ne is soroljam.

Kósáról amúgy hamar kiderült,

hogy alkalmatlan az országos politikába, mert felsorolhatatlan hányszor beszélt olyan bődületes ostobaságokat, hogy az ember csak fogta a fejét, és szép lassan azt is elfelejtette, hogy Kósa Debrecenben, a saját városában képes volt helytállni. Nem kívánom semmilyen politikai alapon elvitatni, hogy lokálpatriótaként dolgozott. Bár igaz, fogalmam sincs arról, hogy polgármesterként milyenek voltak az ajándék elfogadási szokásai.

De nem szeretnék elkósásodni, nem szeretnék Kósa és családtagjainak ellentmondásos nyilatkozatában bolyongani (megteszik elegen és helyesen), mert a “csengeri asszonynak” az ügyészség állítása szerint vannak valódi áldozatai.

Olyanok, akiktől valóban komoly összegeket csalt ki

Nyugodtan gondolja csak bárki végig, hogy ők vajon mit élnek át, miközben futhatnak a pénzük után, és várják a per végét. Nyilvánvalóan tudták, hogy Kósa és a csengeri asszony jóban vannak, mert az ilyesmi sosem maradhat titokban, ráadásul Kósa és a nő több rendezvényen közösen is részt vett.

Jóhiszemű ember tehát nem feltételezhette, hogy egy szélhámos áldozata lesz, hiszen Kósa köréhez tartozónak tűnt az asszony, és Kósa nem jelezte idejében, hogy csaló az illető.

Persze, az emberekkel mindent el lehet hitetni.  Kósa sem kivétel. Csak hát az ajándékok, az elvtelen haszonlesés meg a többi, csak azokat tudnám feledni, de a tények makacs dolgok.

Kreml

Kreml

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.