Sorting by

×

Egy el nem hangzott napirend előttiről

Vártam, vártam, egy másik napirend előttit is, de hiába. Igaz, annyira megszoktam a rasszista uszítások szó nélkül hagyását, különösen, ha maga miniszterelnök teszi, hogy meglepődtem volna az ellenkezőjén.

Itt van ez a mocskos, uszító, a hazai és főleg a nemzetközi szélsőjobboldalhoz szóló, formailag Soros Györgynek címzett levél. Elejétől végéig hazug, rágalmazó, aljas – és a sajnálatosan megszokott módon kifejezetten rasszista őrjöngésre számító, azt előhívó uszítás.

Külön borzasztó, hogy nem a Keresztapa, hanem a miniszterelnök oldalán jelent meg!

Újra el kell mondani: olyan hosszan és olyan régóta, ahogy azt a Fidesz, maga Orbán, elvadított-elaljasult hívei és mindenre kész szolgái teszik, az 1945 utáni Európában senki sem uszított társadalmi csoportok ellen – legyen szó zsidókról, cigányokról, homoszexuálisokról, migránsokról, liberálisokról, “komcsikról”, rokkantakról stb.

Ráadásul ma gyakorlatilag az egész ellenzéket lezsidózta/zsidóbérencezte:

Soros a gazdájuk… Be lehet csukni szemet-fület, lehet hülyét is játszani, de valahol mégis tudni kell: Orbán és bandája számára Soros a “nemzetközi zsidó”.

Mégis: mit gondolnak az ellenzéki képviselők, mire való a napirend előtti mint műfaj?

Vagy egy ilyen elképesztően aljas, ráadásul a Fidesznek a nemzetközi szélsőjobboldalhoz való nyílt csatlakozását előkészítő levél számukra szót sem érdemel..? Akkor minek vannak még mindig a “parlamentben”?

figyu

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.