Az orbán-kormány védelmét kéri az egyik „ellenzéki párt”

A politika diszkrét bája az, amikor egy diktatúrába hajló rezsimben egy magát „ellenzékinek” hirdető párt az éppen regnáló kormány védelméért szólal fel, de az is lehet, hogy az eset nem más, mint egyszerű önleleplezés. Egy biztos: nem mindennapi a történet.

Tessék minket megvédeni!

A Facebook minden előzetes figyelmeztetés nélkül törölte a Mi Hazánk Ifjainak központi oldalát. Az eltávolításra alig egy nappal azután került sor, hogy bejegyzést tettünk közzé a baloldali pártok ifjúsági szervezeteinek tolvajkodásáról – kezdődik a párt közleménye. A fiatalok biztonságos érettségizésével kapcsolatos tavalyi javaslatunkat ugyanis idén egy az egyben emelték be saját ötleteik közé.

Ez a posztunk hatalmas elérést generált, a balos ifjúsági szervezetek közé besorakozó Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke is szembesülhetett ezzel a politikai tolvajlással, és vicces emojival nyugtázta a lopás leleplezését.

Panaszfal Mi Hazánk-módra

  • A Facebook módszeresen törli a pártunkhoz köthető oldalakat.
  • A párt elnökének Toroczkai Lászlónak 207 ezer követővel rendelkező oldalát is minden indoklás nélkül kapcsolták le az EP-kampány hajrájában, majd
  • a Mi Hazánk több mint 80 ezer követővel rendelkező központi oldala következett, de
  • Novák Előd alelnök 140 ezer követővel rendelkező oldalának bejegyzései sem jelennek meg a felhasználók üzenőfalán

– így blokkolja ott az eléréseket a Facebook.

ellenzéki

Ellenzéki óhaj

Ezért a Mi Hazánk Mozgalom és annak ifjúsági szervezete nevében kezdeményezzük, hogy a magyar kormány azonnal tegyen az ellen a tendencia ellen, amely során a Facebook és más közösségi platformok egyoldalú és önkényes politikai cenzúrát folytathatnak büntetlenül. Nem először hívjuk fel a figyelmet arra, hogy biztosítani kell a szóban forgó tech multik törvényi szabályozását, megadóztatását, és arra kell kényszeríteni őket, hogy magyarországi ügyfélszolgálatot és jogorvoslati lehetőséget biztosítsanak az érintettek számára – fejeződik be a párt közleménye.

ellenzéki

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük