Egy fehér, heteroszexuális, keresztény 2020 Magyarországán: hát te honnan gyütté? Mert “veletek” vigyázni kell!

Az alábbi történet “nem jöhetett volna létre”, ha a felháborítóan felelőtlen, ámde a keresztény mivoltára baromi büszke kormánykommunikátorokban lett volna legalább annyi önmérséklet, hogy az amúgy is meglévő idegengyűlöletre ne pakoltak volna még sok-sok lapáttal.

De megtették és a nép nagy része vevőnek tűnik

A közösségi oldalon találtuk az alábbi bejegyzést, ami Magyarországon történt, Európa közepén, az Unió tagállamában, ahol a kormánymondás szerint dúl a keresztény szeretet. Történt napjainkban, a szereplők magyar átlagpolgárok és egy “idegen”.

“Szombathelyi életkép:

Utazom a buszon, a vasútállomáson felszáll egy kislány, aki nem fehér és nem sárga. Az előttem ülő házaspártól érdeklődik, hogyan jut el az egyetemi kollégiumhoz. Tisztességgel útba igazítják,

mire az előttük ülő fehér, heteroszexuális, keresztény hátra morran: hát te honnan gyütté?

Mondja a kislány: Nigéria. Mire a keresztény:

jó, akkor te nem fertőzöl. Mert “veletek” vigyázni kell!

Egy kicsit megfagyott a levegő! Nincs mit hozzátenni!”

A kommentekből…..

“Ez a rombolás a lelkekben szerintem nagyobb kárt okoz, vagy legalább akkorát, mint a végeláthatatlan várólisták, meg a sok lenyúlt pénz.”

“…. attól, hogy valaki “fehérheterosexuáliskeresztény”, még nem garancia, hogy értelmes ember. Èrdekes, hogy “ezeket” a gyüttéket sem akarja senki “hazavinni”…… akkor inkább egy cserediákot Nigériából…”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük