Egy fura horoszkóp, avagy: bűnbeesés – Így csinálják ezt a csillagjegyek

Az Oroszlán

Partnered, a szerelmed nem véletlenül nem érzi magát biztonságban magát melletted, ugyanis te vagy a leginkább hajlamos a megcsalásra. Oroszlán jegyűként felsőbbrendűségérzeted okán úgy gondolhatod, a társad nem érdemel meg téged, és talán éppen ezért kacsintgatsz kifelé. Ha úgysem tartod őt elég jónak, szakíthatnál vele előbb, nem?

A Szűz

Szűz jegyűként igazi társasági lény vagy, amit mindenkor ki is használsz. Nagyon is tisztában vagy vele, az ilyen eseményeken hallott pletykákkal szerezheted a legnagyobb befolyást, ezért gátlástalanul tovább adsz mindent, csakhogy magadat tüntesd fel jobb színben. Azért ez elég nagy bűn, nem igaz?

A Mérleg

Mérleg jegyűként furcsa kettősséget képviselsz, téged ugyanis éppen az erős igazságérzeted sodorhat a bűn útjára. Csak légy óvatos és nagyon körültekintő, mert amit jogos igazságszolgáltatásnak érzel, az lehet, valójában nagyon is a törvénybe ütközik.

A Skorpió

Skorpió jegyűként legnagyobb bűnöd a felszínességed: gyakran ítélsz meg és ítélsz el másokat pusztán a külsejük alapján. Az, hogy mi rejtőzik a felszín alatt, valójában hidegen hagy. Pedig a könyveket sem csupán a borítójuk alapján ítéled meg, beleolvasol, mielőtt döntesz. Akkor miért nem adsz pici esélyt az embereknek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük