Horoszkóp főnököknek és beosztottaknak - Városi Kurír

Sorting by

×

Horoszkóp főnököknek és beosztottaknak

Hányszor, de hányszor hallani az életben, hogy “ha én lennék ebben a kócerájban a főnök, akkor…” a horoszkóp most megmutatja, hogy valóban mi lenne akkor, ha te lennék a főnök, de azt is megtudhatod milyen beosztott vagy.

Hirdetés

Bak

A bakok ritkán látják az élet derűs oldalát, így főnökként mindig a legrosszabbra készülnek, és erre készítik fel alkalmazottaikat is. Meglehetősen gyakran bizonyul hangulatembernek, így csak olyan beosztottakat fog felvenni, akik ezeket a kitöréseket eltűrik. Elvárja a precíz, pontos, már-már szolgai munkát, és ezekért a jó napjain kifejezetten hálás. Rossz napjain azonban semmivel sem elégszik meg.
Nagyon becsvágyó, ezért gőzerővel hajt, legyen szó beosztotti, vagy főnöki szerepről. Pontosan tudja, hogy csak és kizárólag kemény munkával érheti el céljait, és ezért nem is sajnál semmit (és senkit) feláldozni. Vágyik az elismerésre, amiért mindent meg is tesz, nem hagyja, hogy bármilyen körülmény akadályt gördítsen elé.

Vízöntő

Főnökként és beosztottként is a rugalmasságot, önálló munkavégzést helyezi előtérbe. Alkalmazottaitól elvárja, hogy talpraesettek legyenek, a nélkül végezzék el feladataikat, hogy azokat egynél többször el kellene magyarázni. Nem szereti a kötöttségeket, nem akar soha semmit mások szájába rágni, de azt is utálja, ha neki megmondják, mit csináljon. Mindenáron azt akarja elérni, hogy nélkülözhetetlennek tartsák. Amíg nem jut el idáig, kiválóan el is tudja játszani, hogy állhatatos munkássága nélkül csődbe menne a cég. Így aztán valóban érvényesíteni tudja akaratát, fel tud használni mindent és mindenkit céljai elérése érdekében. Végül tehát tényleg fontos posztba kerül. Ha valamilyen okból kifolyólag ez mégsem sikerülne, esetleg nem tudná újító ötleteit ráerőltetni környezetére, új munkahelyet keres.

Halak

A halak nem igazán tipikus főnökök, ugyanis könnyen befolyásolhatóak, és rendkívül együttérzőek. Ha két ember között kell dönteniük, biztos azt veszik fel, aki nehezebb életkörülmények között él, mint azt, aki jobb szakember. Amennyiben mégis főnökként dolgozik, a végletekig ideális alkalmazottakat keres maga mellé. Azokat részesíti előnyben, akik kreatívak, állhatatosak, és lelkesek. Egyetlen dologgal lehet kihozni béketűréséből: ha megpróbáljuk megkérdőjelezni elveit. Beosztottként jóval tökéletesebb, mint főnökként. Irányításra szorul, azonban megértő, mélyen együtt érez, és mindig elvégzi a rá háruló feladatokat – mégpedig lelkesen. Leginkább azok a munkakörök felelnek meg számára, amikben emberekkel, érzelmekkel foglalkozhat.

Kos

A kosok a lehető legjobb főnöknek tartják magukat, ám a beosztottjaik már nem mindig vélekednek ugyanígy. Iszonyúan nagy a teherbírásuk, kitartásuk, és rengeteg energiával rendelkeznek. Ez számukra nagyon előnyös, ám ebből adódik, hogy másoktól is erőn felüli teljesítményt várnak el – márpedig ezt nem minden alkalmazott díjazza, vagy fogadja el. Főnökként másik hibája, hogy ráun, belefárad a nagyobb volumenű feladatokba, és ezek megvalósítását általában már átruházza másokra. Ez ugyancsak olyan dolog, ami nem mindenki számára szimpatikus. Alkalmazottként is megpróbálja érvényesíteni magát, akaratát, hajlamos lehet olyanná válni, aki állandóan szembemegy a vezetőséggel. Azonban, ha önállóságát bevetheti, többnyire jó munkaerő válik belőle.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.