Banánköztársaság

Egy kis matek, Béláim! Orbánnak biztos nem ez volt a húzó-tantárgya!

Egy kis matek, Béláim! Orbánnak biztos nem ez volt a húzó-tantárgya!

Határvadászokat avattak péntek délelőtt Budapesten, a Készenléti Rendőrség Kerepesi úti központjában. Az eseményen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök is. Ahogy annak minden változásáról beszámoltunk, az avatás körül nagy volt a kavarás.

Szia Uram, avatunk!

Orbán Viktor közösségi oldalán számolt be arról, hogy

“Megalakult a határvadász ezred”Ön szerint hány fő egy ezred?

A modern államok seregei általában az egyszemélyes parancsnokság és a szigorú hierarchia elveire épülnek. Ugyanakkor a csapatok összetételét, a formációk nevét és számát az ország legfelsőbb katonai vezetése határozza meg. Az ezred az egyik fő katonai szerkezeti egység, amely szinte az összes fegyveres erőben jelen van. Parancsnoka rendszerint ezredes, régies elnevezéssel óbester.

Az ezredeknek 700-2000 katonája van, és több harci és támogató zászlóalj is van.A frankó ezzel szemben az…..

Nyáron jelentették be, hogy a katonák és a rendőrök tehermentesítésére új határvédelmi szervezetet állít fel rohamtempóban a kormány. A miniszterelnök két hónapot adott Pintér Sándornak, hogy a korábbi határőrség mintájára egy új határvadász alakulatot állítson fel civilekből.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Később kiderültek a részletek is:

a határvadászokat igazából biztonsági őrnek képzik ki, mindezért az alapbér pedig bruttó 260 ezer forintot jelent. Orbán korábban arról beszélt, hogy 2-4 ezer határvadászra lenne szükség, a mostani eseményen azonban csak 500-an tettek esküt. (forrás)

Nyitrai párttárs szerint….

Nyitrai Zsolt “párás tekintetű” bejegyzésében megerősítette: 500-an “avatkoztak.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

FRISS!

About Author