Sorting by

×

Egy különleges barátság-horoszkóp

Az ember társas lény, és tény, hogy jó barátok nélkül sivárabb lenne az életünk. Jó tudni, hogy van, akire mindig számíthatunk, de vajon te milyen vagy barátnak? És egyáltalán, mennyire könnyen barátkozol? Horoszkópod erről is árulkodhat.

KOS

A Kosok szinte bárkivel kijönnek, könnyen barátkoznak, és azonnal olyan viszonyt ápolnak bárkivel, akit szimpatikusnak találnak, mintha ezer éve barátok lennének, emiatt sokan szeretik őket. Ugyanakkor jellemzően csak azokat a barátságokat tudják életben tartani, amelyeket szinte naponta ápolnak – ha sokáig nem találkoznak egy barátjukkal, nehezen tudják újra feléleszteni a viszonyt.

BIKA

A Bikáknak jellemzően nincs kifejezetten sok barátjuk, azok viszont, akiket barátjuknak tekintenek, biztosak lehetnek benne, hogy mindenben számíthatnak a Bikákra. Mivel mélyen és őszintén képesek szeretni, és hűségesen kitartanak választott barátaik mellett, a Bikáknak gyakran vannak nagyon régi, akár egészen kisgyermekkorból megmaradt barátságai is.

IKREK

Az Ikrek számára nem nehéz megnyerni mások szimpátiáját, az egyik legkönnyebben barátkozó csillagjegy, aki mindenkivel tudja, hogyan üsse meg a hangot, és azonnal imádják az új ismerősei is. A kapcsolatok hosszabb távú ápolásában azonban már nem ilyen ügyes, ezért az ő esetében előfordulhat, hogy bár rengeteg távoli barátja van, és nagyon kiterjedt az ismeretségi köre, közeli barátja csak nagyon kevés akad.

RÁK

Keresve sem találhatna magának jobb barátot az ember, mint amilyen a Rák lehet, hiszen egy kifejezetten ragaszkodó, barátságos és önfeláldozó jegyről van szó, akinek azonban éppen emiatt vigyáznia kell, nehogy mások kihasználják őt. A jóhiszemű Rák, ha nem vigyáz, egyoldalú kapcsolatokat ápolhat, ahol csak ő dolgozik a barátságért. Ha valakivel tényleg kölcsönösen barátok lesznek, akkor ki is fognak tartani egymás mellett- mondja a horoszkóp.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.