Sorting by

×

Egy különös horoszkóp, avagy ilyennek látja az egyes csillagjegyeket Csernus doki

Csernus Imrétől -az ország nagyhangú pszichiáterétől- megszokhattuk már, hogy úgy szólván “mindenhez is ért”, miért lenne ez alól éppen az ezotéria, a horoszkópállítás a kivétel? A következőkbe az ő vicces ám kegyetlen horoszkópját olvashatod, minden csillagjegynek. Mi nevettünk rajta egy jót, reméljük te sem veszed túl komolyan!

A Kos rendszerint beég

Temperamentumos vagy, aki nagyon tudja, mit akar: bárkin és bármin keresztülgázolsz, hogy elérd a célod. Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Fejjel mész a falnak, viszont nem kell félteni, mert kemény a fejed – már az elemiben is megmondták. Tele vagy szeretetéhséggel, de nem nagyon tudsz szeretni. Számodra az a legfontosabb, hogy meglegyen minden anyagi és érzelmi háttered; csodálják az emberek a szépségedet, és a baromi nagy arcodat, mert csak ettől leszel boldog. A szerelemben is fontos a számodra, hogy a partnered mindent meg tudjon adni, amire csak szükséged van, és hogy csodáljon téged – egyszerűen buksz a gyengén fejlett személyiségű lábtörlőkre. Hasonlóképp építed fel a karrieredet is: Keményen küzdesz önmagadért, és bármilyen módszert bevetsz a győzelem érdekében – a hivatali ranglétrán felfelé nyalsz, oldalra könyökölsz, lefelé pedig taposol… Egy igazi fa@ vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval…

A Bika igen érdekes földjegy

Kötnek a földhöz érzelmeid, a karrier, az anyagi jólét, ugyanakkor nagyon kreatív vagy mind művészetek, mind vállalkozás terén . Gyakorlatias vagy és kitartó, szokatlan dolgokat művelsz, s ezzel fel is hívod magadra a figyelmet, ami nem biztos, hogy minden esetben szerencsés. Az eredményeidet sokan irigyelik, de persze senki sem hiszi el neked, hogy megdolgoztál értük – noha buldog-természeted van és rengeteget dolgozol, a legtöbb ember azt gondolja rólad, hogy egy csökönyös, makacs s@ggfej vagy. Viszont legalább legyél büszke az eredményeidre, életviteledre, kreativitásodra. Hirtelen haragú vagy, s beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre: a számodra a világon minden csupán a szemeid előtt lobogó piros rongy. A tökéletességet keresed, épp ezért az érzelmek terén gyakorlatilag állandóan vesztésre állsz. Ha valakit mégis magadhoz méltónak találsz, az többnyire képtelen elviselni téged és hamarosan faképnél hagy. Sokkal pontosabb lett volna ezt a zodiákust a baromról, vagy az ökörről elnevezni, akkor talán ez a horoszkóp is más lenne.

Az Ikrek folyton csak lebeg.

Nagyon intelligens vagy, óriási beleérző és befolyásoló képességgel, szárnyaló fantáziával… ennek révén nagyon jó gondolataid vannak, de ha nem áll melletted valaki, aki meg is valósítja, akkor tovább lépsz és a csodálatos ötleteidnek annyi. Kiváló beszélgető partner vagy, tájékozott az élet minden területén, de mély ismeretekre nem teszel szert semmiben – téged azért szeret sok ember, mert biszex vagy. Hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj vissza szinte semmiért. Az étteremben hagyott borravalód úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszőt… Egy olcsójános fattyú vagy. Egyetlen jó tulajdonságod a veled született tehetség arra, hogy a legnagyobb baklövéseidet is képes legyél úgy tálalni, mintha az lenne a világ legpazarabb gondolata, és hogy mindig az a jó és a helyes, amit te csinálsz, vagy gondolsz… Nem, ettől még nem leszel népszerű. Miközben szilárd meggyőződésed, hogy te vagy a főnyeremény, nem vagy szerelmes típus: csak a hódítás érdekel a szerelemben, és ha célt értél, le is lépsz.  Talán ezért is vagy kissé nárcisztikus…

 

A Rák – bár ez biztos meglepő – víz jegy

Kiváló a szervezőkészséged, bár ahhoz már lusta vagy, hogy a kivitelezésben is részt vegyél. Erre valók a munkatársak, vagy a családtagok. Igazi család-centrikus embernek hiszed magad, aki együtt érző és megértő mások problémáival, vagyis egy igazi balfék palimadár. .. A legfontosabbak számodra a gyerekek, a családi vacsorák, a szeretet, meg a többi hasonló szentimentális baromság: te vagy az, aki telebőgi a 100-as papír zsebkendő-csomagot egy-egy szappanoperán, de aki mindeközben se lát, se hall, bármi is történjék körülötte. Nem vagy az a kimondott vezéregyéniség, inkább amolyan ideális beosztott, ezért aztán odahaza, a családon vezeted le az indulataidat és mindig tiéd az utolsó szó. Főleg úgy kerülöd a konfliktus helyzeteket, hogy befogod a füled. Csak halasztgatod a dolgokat, ezért mindig is csak segélyeken fogsz tengődni és sz@rt sem ér az életed. Csak Rákok vannak a dutyikban… A Rák mindig tartozni akar valakihez: Számodra elképzelhetetlen, hogy hosszú ideig egyedül élj, ezért aztán mindent meg is teszel azért, hogy rátukmáld magad másokra, akár vevők rád, akár nem – szerinted mért épp rólatok nevezték el a világ legnyomorultabb betegségét? Na erre varjál gombot mondja a horoszkópod is.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

13 hozzászólás

 • 2021.10.28 - 12:36
  Közvetlen hivatkozás

  Csernus doktornak túl szélsőséges a velemenye , a jegyekrol, es csak részben talalo
  A Szűz jegyuek között vannak rendkívül érzékenyek, végtelenül inteligensek, es kitűnő szekszualis partnerek.
  A Bak jegyuekrol annyit hogy jó magam is az vagyok, különbséget kell tenni a decemberi, es a januári bakok között is.
  En decemberi Bak vagyok, nő, és nem vagyok anyagias.
  Vannak jó barátaim, igaz nem sokan, de velük jól megertem magam Végtelenül türelmes vagyok, és olvasott, művészetek iránt is érdeklő.
  Érdekes olvasmány volt egyes jegyekrol olvasni, az Oroszlán, es a Skorpió tökéletes jellem rajzot kapott.

  Válasz
 • 2021.10.28 - 16:31
  Közvetlen hivatkozás

  Csernus agybaj Doki meg egy szánalmas, szolgalelkű, megkeseredett,alkoholista ! Épp normális mondata sincs ! Egy igazi holtkoros ,szarhàzi. A leg gusztustalanabb ember Magyar országon.
  A feje meg egy savanyú uborkára emlékeztet.

  Válasz
  • 2021.10.28 - 21:02
   Közvetlen hivatkozás

   Szerintem pedig te irigy vagy, azért írod ezt Dr. Csernusról. Ha igazán magadba nézel, rájössz, mennyire találó a jellemzés. Nekem tetszik. Egy Bak nő.🙂

   Válasz
 • 2021.10.29 - 01:18
  Közvetlen hivatkozás

  Évek óta értetlenül látom, milyen sokan rajonganak érte. Most viszont meglepődtem kisse; nem tudom, a többi jegy érintettje hogyan látja, az enyém esetében minimális az eltérés. Az ikrek-rol van szó.

  Válasz
 • 2021.10.29 - 17:54
  Közvetlen hivatkozás

  Pontosan ezeket marhaságokatt már akkor olvastam mikor Csernus még gyerek volt. Miért kell azt hazudni hogy ezek az ő gondolatai???

  Válasz
 • 2021.11.18 - 14:46
  Közvetlen hivatkozás

  Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni hogy lehet hogy van némi hasonóság de a legtöbb nem igaz rengeteg olyan ismerősöm van akire egyáltalán nem igaz. Én mint Rák nő kimerem jelenteni hogy mindenem ami most megvan keményen dolgoztam, igen fontos nekem a családom de már lassan 4 éve nem találkoztam velük és bár hiányoznak megvagyok nélkülük, ami azt illeti egyáltalán nem vagyok érzelgős mig mások bőgnek a szomorú filmeken én fapofával nézem, nem szeretek főnök lenni de ha rám kerül a sor bármikor készen állok hogy irányitsak, igen enyém mindig enyém az utolsó szó de én senkin nem vezetem le az idegességet, ha valaki belém köt akkor vissza szólok és az esetek töbségében nekem van igazam, nem szoktam halaszgatni a dolgokat amint lehet megcsinálom és kikérem magamnak igenis ér valami az életem, mivel ha felbasszák az agyamat akkor nehezen kezelem az érzéseimet lehet ez a társaimmal is igy van ezért van sok Rák a dutyiban, már egy ideje egyedül élek és eddig még senkire sem eröltettem magam rá, és az hogy egy betegséget is erről neveztek el az lehet véletlen is + a rákok védett állatok.

  Válasz
 • 2021.11.20 - 07:29
  Közvetlen hivatkozás

  Csernus doktornak legnagyobb részt igaza van, hogy szinezve adja elő, azaz ő dolga, a mai világ emberének ez szerintem meg se kellene szólnia,amiket sokan megmernek engedni maguknak.Ennyit erről.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.