Egy különös horoszkóp! - "Babonák napja csütörtök" - Városi Kurír

Sorting by

×

Egy különös horoszkóp! – “Babonák napja csütörtök”

“Babonák napja csütörtök, amikor a legnehezebb” írja egyik versében Juhász Ferenc. Lássuk beigazolja -e a költő látomását a mai horoszkóp!

Hirdetés

Kos

Ne féljen az egyedülléttől. Nem érdemes olyan emberek társaságában lennie, akikkel nem jön ki jól, csak azért, hogy együtt legyen valakikkel. Használja ezt az időt arra, hogy rendbe szedje a gondolatai, és sokkal tisztábban fogja látni, hogy mit várhat el az élettől. Valaki a családjában komoly problémákkal küzd, viszont eltitkolja azokat a többiek elől. Segítsen neki a titka megőrzésében, mert később viszonozni fogja ezt a szívességet önnek. Ez nem a legjobb időszak a befektetésekre, ezért lehetőleg most kerülje el őket.
Foglalkozzon magával többet, de azért másokra is gondoljon. Ma számos jó ötlete támadhat, kedves Kos, melyeket azonban, nagyrészt a körülmények miatt, meglehet, hogy nem sikerül érdemben a gyakorlatba is átültetnie, s ez kissé frusztrálttá teheti önt. Ne hagyja, hogy ez a kedvét szegje, csak még egy kicsit legyen türelemmel, s tartson ki, akkor hamarosan látványos sikereket érhet majd el, a mások által most még nehezen adaptálható újításaival!

Bika

Meglehet, hogy ma kissé elhagyatottnak, vagy éppen, csalódottnak érzi magát, kedves Bika, s eme melankolikus hangulata, szinte az egész napjára rányomhatja a bélyegét. Fel a fejjel, ne búslakodjon sokáig, hiszen az élet megy tovább, s még annyi minden vár önre, ami szép és jó, s okot ad a boldogságra, hogy igazán kár lenne tartósan befelé fordulnia, csak mert valami rossz dolog történt. Ha az élet citromot ad, csináljon belőlé limonádét! Noszogatja a horoszkóp. Jó hírekre számíthat, aminek köszönhetően percről-percre jobbá válik majd a hangulata. Ettől függetlenül vigyázzon, hogy ne ragadja túlságosan magával a képzelete. Álljon két lábbal a földön. Nagyon jól tudja, hogy mi a módja annak, hogy lenyűgözzön másokat. Használja ehhez a jól bevált módszereit.
Olyan tevékenységekkel töltse el a szabadidejét, amelyek már beváltak önnél. Ez nem a legjobb időpont az új dolgok kipróbálására. Az utóbbi időben lehet, hogy ön úgy érezte, hogy erősen hullámzik a kedélyállapota. Most végre megnyugodhat.

Ikrek

Használja kivételesen jó meggyőző képességet, kedves Ikrek, hogy az emberek ne csak hallják, hanem kövessék is, amit mond. Ha sikerül ezt ma elérnie, később még nagyon sokan lehetnek hálásak majd önnek. Higgyen magában, s abban, amit csinál, mutasson példát a gyakorlatban is és akkor biztosan hallgatni fognak a szavára! A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Lehet, hogy egyesek csak azért próbálnak a kedvében járni, mert arra számítanak, hogy később majd felhasználhatják önt a céljaik eléréséhez. Figyelmezteti a csapdára a horoszkóp Általában megéri kivárni a kedvező pillanatot és nem egyből belevágni egy új kapcsolatba olyan esetben, ha nem teljesen biztos a dolgában.
A legmegfelelőbb esti kikapcsolódás az ön számára, ha ellátogat egy komolyzenei koncertre.
A hangulat meghatározó tényezője a testi erőnlét. Ne agyaljon a problémákon, miközben sportol

Rák

Meglehet, hogy ma felbukkan valaki a múltból, s egy igencsak meglepő újdonságot oszt meg önnel, amit talán sosem gondolt volna. Amennyiben kíváncsi a részletekre, úgy minél inkább igyekezzen kihasználni ismerőse szokatlan közlékenységét, hogy mindent megtudhasson tőlé, amit csak szeretne. Később még nagy hasznát veheti a szerzett információknak! Ha úgy érzi, hogy folyamatosan időhiánnyal küzd, és még enni sincs ideje, akkor kicsit lassítson a tempón. A túlzott igénybevételt a teste és az elméje is megsínyli. Készítsen egy listát az önre váró feladatokról és állítsa őket fontossági sorrendbe. tapasztalni fogja, hogy ha megfelelően szervezi meg a teendőit, akkor sokkal könnyebben tudja kezelni a kialakult helyzetet. Szerencsés napja lesz. Ne a múlttal foglalkozzon, hanem a jövőről beszéljen a partnerével. Például tervezzék meg közösen a soron következő nyaralásukat. Még ha ki is merítette az előző este, akkor se töltse lazsálással a napot a munkahelyén. Tartsa észben, hogy a főnökei folyamatosan figyelik önt.
Ha épp semmihez sincs kedve, sportoljon egy kicsit és máris jobb hangulata lesz.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.