Egy dühös magánvélemény a Weber-interjúról: de tényleg hányinger!

Kálmán László nyelvész-közíró közösségi oldalán adta közre nagyon  elgondolkodtató magánvéleményét Manfred Weber Orbánt támadó lapinterjújáról. Nem az a kérdés, igaza van-e Kálmánnak, sokkal fontosabb az, hogy ad egy újabb, eddig kevésbé feldolgozott nézőpontot a témának.

A politika már csak ilyen adok-veszek, kompromisszumot kötök

Nekem jöhetnek azok a rohadtul bölcs, tapasztalt és higgadt szólamok arról, hogy a politika már csak ilyen,, természetes, hogy az érdekek a fontosak – nem tehetek róla, nekem mégis háborog a gyomrom az ilyen Manfred Weberektől, mert én nem bölcs elemző, hanem állampolgár vagyok. Tíz évig nem volt semmi baja, pajtizott a Vezérrel, támogatta a kampányaiban, puszi-puszi, nekem ne mondja senki, hogy fogalma se volt, mi folyik Magyarországon.

<<FRISS HÍREINK!>>

És ha valamelyik “bölcs” megint azzal jön, hogy Orbántól megszabadulni nem az EU dolga, hanem a miénk, azt a kommentet törölni fogom. Ne nézzük egymást hüllőnek, én is tudom ezt, de Magyarország (egyelőre) az EU része, és ha egy Weber karba tett kézzel végignézte, hogy hogyan fasizálódik, azt ezért nem tehette teljesen kívülállóként.
És akkor most nagyon bátran beszól, miután nemhogy a Fideszt, de még Deutschot se tudták kicsicsázni a Néppártból, mert annyira nem büdösek nekik ezek a fasók, épp csak annyira futja, hogy egy “kemény” nyilatkozatban elítéljék, mert most éppen ez áll érdekükben. De tényleg, hányinger.

Weber

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Egy dühös magánvélemény a Weber-interjúról: de tényleg hányinger!

  • Avatar
    2021.01.03 - 15:17
    Közvetlen hivatkozás

    Ezek is csak pofázni tudnak! Ha tenni kéne, kuss van. Ezért sz.r az egész unió. GITTEGYLET!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük