BlogbazárKiemelt hírek

Gábor György: Magyarországot (ami 1 – azaz egy) nemzetbiztonsági támadás érte, ha kivizsgálatlanul marad, az Orbán-rezsim hideg polgárháborút hirdetett meg

Gábor György:

Az a nagy büdös helyzet, hogy 1 (azaz egy) Magyarország van. Tehát 1 (azaz egy). Ennek a Magyarországnak – tetszik, nem tetszik – e pillanatban még nem tudni, mekkora százalékban, de óvatos becsléssel is igen jelentős százalékban, része az ellenzék, tokkal-vonóval.

Az összes ellenzéki politikus, mind egy szálig, szeretem vagy nem szeretem, magánügy, az összes ellenzéki szimpatizáns, mind egy szálig, valamennyi ellenzéki választó, fiatal és öreg, diplomás és nem diplomás, szegény és gazdag, Fradi drukker és a foci szó hallatától okádni képes honfiú és honleány, kirándulni szerető és az is, aki néha kinéz az ablakán, satöbbi: az is, aki egzisztenciáját féltve és mindentől rettegve legfeljebb csak otthon, zárt ajtók és ablakok mögött, a borotválkozó tükörnek meri halkan megvallani, hogy nem stimmel itt semmi sem, s az is, aki naponta bátran el-elordítja, le-leírja, hogy Magyarország történetének egyik legmocskosabb, legzüllöttebb és leghazugabb hatalma regnál éppen.

A fentiek tehát mind egy szálig Magyarország részét képezik.

Magyaraország nemcsak Orbáné, Semjéné, Rogáné, Ráhelé, Tiborczé, Mészárosé, hanem Lacié és Marié is, Pistáé és Kareszé is, Edité és Ibolyáé is, viceházmesteré és akadémikusé is, magyarul is csak középfokon beszélőé is, meg azé is, aki hét nyelven képes elküldeni a hatalmon lévőket oda, ahová épp kedve kerekedik.

Szóval Magyarország 1 (azaz egy).

Ha pedig ez így van, márpedig így van (legalábbis mindaddig, amíg az ország hatalmasai nem vélekednek úgy, hogy ezek, azok vagy amazok valójában nem is részei az országnak, amiért aztán hazafias kötelességüknek tekintik, hogy e hon múltjából vett példák nyomdokain járva – sok-sok megoldás kínálkozik – gondoskodjanak a fent említettek eliminálásáról), szóval, ha Magyarország e pillanatban még 1 (azaz egy), akkor a kormánynak és a Pisták, Marik, Kareszok, Ibolyák pénzéből jóllakatott csicskásainak, propagátorainak, bérért és fizetésért csatasorba állított szószólóinak

nem gúnyolódniuk kellene a tegnapi előválasztási kudarcon, hanem elemi kötelezettségük lenne azonnali hatállyal szigorú vizsgálatot követelni, s kivizsgáltatni a történteket.

Ugyanis a tegnapi napon Magyarországot (ami 1 – azaz egy) nemzetbiztonsági támadás érte, mégpedig igen súlyos

Olyan támadás, amely komoly erőket és még komolyabb anyagi forrásokat feltételez, s amelyhez hasonló beláthatatlan következményekhez vezetne. Ez a támadás történhetett országon belülről, de történhetett országon kívülről. Ám akárhonnan is, az 1 (azaz egy) ország nemzetbiztonsága megköveteli az eset teljeskörű vizsgálatát és feltárását.

Ez minden valamire való országban így történne: a valamire való országokon kívülieket pedig a jó ízlés okán meg sem érdemes említeni, még akkor sem, ha a jelenlegi magyarországi hatalom legszűkebb baráti, üzleti és politikai érdekközösségének meghatározó részét is képezik.

Az USA-ban például különleges ügyész, hatalmas stábbal, két éven át vizsgálta az orosz beavatkozást.

Minden további megnyilatkozás,

amely tehát nem a történtek kivizsgálását sürgeti, hanem az ellenzék bénaságán, ügyetlenségén vagy felkészületlenségén élcelődik, valójában indirekt bizonyítéka annak, hogy a hatalom, saját kezével vagy mások mocskos mancsát igénybe véve belemaszatolt az előválasztás számítógépes rendszerébe.

Förtelmes előjelek 2022-re. Ha az eset kivizsgálatlanul marad, akkor az Orbán-rezsim – akár külső erők támogatását is igénybe véve – hideg polgárháborút hirdetett meg.

Forrás

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Gábor György: a tegnapi napon Magyarországot (ami 1 – azaz egy) nemzetbiztonsági támadás érte, ha kivizsgálatlanul marad, azOrbán-rezsim a hideg polgárháborút hirdetett meg

About Author

Comments (5)

 1. István Zavarkó

  Hókusz Pókuszéknak jelenleg kizárólag egy a fontos szerintem, a hatalom minden áron történő megtartása. A jogállam értelmezésével kapcsolatban pedig csak egy példa! Ha X % bebetonozott hatalom birtokában Hókusz Pókusz leírja, hogy a fű az kék, akkor mindenkinek el kell fogad hogy a fű kék mindaddig, amíg H. P. ezt meg nem változtatja!

 2. Marta Brash

  Es mar nemcsak a kormanynak kellene – legalabb falbol – vizsgalatot inditania, de annak a rendkivul mafla es naiv ellenzeki osszefogasnak is Brusszel, Strasbourg es Haga kapuit kene dongetnie minden nap legalabb 5x naponta, es elmondani, hogy tessek , kerem, a kinaiak MARIS belenyulnak a magyarok legbensobb maganugyeibe, kerjuk, azonnali kivizsgalas es retorzio kovetkezzek! DE NEM LATOK SEHOL SEM SEMMIFELE MORGOLODO, IGAZSAGOT, VIZSGALATOT KOVETELO ELLENZEKI POLITIKUST SEM !!!!! TENYLEG AKARJAK 22-ben a VALTOZAST? Mert akkor tan tenni is kene valamit ezugyben !

 3. vollner,ha igazat mondtál,hanem aláírtad a felelősségrevonásodat,és készűlj arra,hogy sittes leszel!!!!A 2006-os ügyekben is benne voltál,és az állampuccs nem évül el!!!!!!

 4. Antal Takács

  Gondoljunk bele, hogy ha Volnertől indul, vajon honnan a finanszírozás forrása? Egyébként Volnert már az ügyészségnek már tegnap ki kellett volna hallgatnia!

 5. Nem helyeslem, hogy Gábor György tudós úr a magyar népet és a zsidó népet kihagyta a felsorolásból, így a két egyenlő, ámde NEM AZONOS NÉP a satöbbi kategóriába került. Márpedig Atilla népe és Izrael népe is több tiszteletet érdemel.
  A különbségtétel azért fontos, mert tulajdonképpen ezen áll a tudós úr által bírált rendszer hatalma. A Fidesz mögött ugyanis Izrael népének vezetői állnak, ők találták ki és hagyták jóvá a Stop Soros néven elhíresült gyűlölet és egyben népbutító kampányt és ők követtek el saját szavaik szerint MINDENT, hogy Orbán megszerezze a hatalmat 2018-ban.
  Magyarként csak azért bátorkodom ezt szóvá tenni, mert ez az együttműködés egy olyan jövőbe visz, amelyben a magyar nép elveszíti hazáját, földönfutóvá válik és kihal.

Szólj hozzá!