Egy, még itthon dolgozó nővér kitálal…..

Nap nem múlik el anélkül, hogy ne hallanánk a kormánypropagandát arról, hogy az egészségügy Magyarországon rendben van, csak a ballib hergelők terjesztenek mást. Mivel nincsenek tömegek az utcán, úgy tűnik, bejön az orbáni számítás, miszerint annyira együgyűek vagyunk a bekerített hazánkban, hogy elhisszük, ez a normális állapot.

Egy egészségügyben dolgozó mindennapja

Egy, a közösségi oldalra kétségbeesésből feltöltött posztból világosan kiderül, hogy messze nem Soros György – mostanra Junckerrel kiegészülve – ármánykodása miatt van a működőképesség határán az alapellátásunk.

“2019 magyarország…. egy honapja kezdtem a kórházban ahol most vagyok mondták hogy nővérszállon biztositanak szállást. Eddig birtam gondoltam megosztom eme remek helyetr miután a héten volt olyan hogy éjjel a fejemre esett az egér. Mikor jeleztem a gondokság felé mondták hogy saját költségen vegyek mérget stb majd a kórház vezetése: hivnak kártevőirtókat de mikor mondtam hogy kéne egy élhetőbb szoba válasz mindegyik ilyen.

Nagy Feró: Akik mégegyszer az egészségügyi ellátásról hülyeségeket ír, azt komolyan mondom nyakon vágom

Persze mikor a frissen mosott takarót vér és szar foltosan adják vissza… Csoda hogy hiány van a egészügyi dolgozoknál. Ja tom csak kalandvágyból megyünk külföldre. Nagyferonak meg üzenem hogy induljon meg hozzám a salerért. Ugyanide kiadó szobàt keresek. De Osszátok Osszátok. Hadd jusson el minnél több emberhez.”

Kásler: “Nem a magyar egészségügynek kell gyógyulni” – elég, ha agyra vesszük, hogy ez van és jó napot!

Édes pihenés….

Gondoljunk bele, hogy a lehúzott műszak után fáradtan, elcsigázva egy szakadt szállásra tud “hazamenni”, ahol egy perc magánélete sem lehet. Így “kipihenve” magát kel másnap és megy újra dolgozni, ahol talán éppen Önnel kellene kedvesnek, empatikusnak lennie. Ja és persze haladnia is kellene a korral, szakkönyveket, folyóiratokat lapozgatnia, hogy annak megfelelően segítse az orvosok munkáját a kórházban.

Mielőtt még az Orbán-hit képviselői nekiesnének a poszt írójának,

hogy nem minden szót írt helyesen, gondolkodjanak el azon, hogy ha Ők kerülnek kórházba, biztos-e, hogy az lesz a legnagyobb problémájuk, hogy körmondatokban beszél-e a nővér, aki kicseréli az ágytálát!

Zacher Gábor: A hazai egészségügy már működésképtelen, ám a benne dolgozó „hülye barmok” miatt nincs összeomlás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük