Sorting by

×

Egy nagyon ellenmondásos napot ígér vasárnapra a horoszkóp

A horoszkóp szerint: az eszed és szíved, ma egész napharcba állnak egymással. Gondold át jó alaposan a dolgokat és értékeld, hogy mi lenne az elkövetkező héten a legjobb módja a kommunikációnak és az interakcióknak. Egy új megközelítés bizonyul majd a legjobbnak. Ha egyedülálló vagy, akkor a belső küzdelmedet könnyedén kivetíted bárkire, akit kiszemelsz magadnak. Az is lehet, hogy ma egy románc veszi kezdetét. Ha párkapcsolatban élsz, akkor nagyon jól meglesztek a kedveseddel.

Kos

Egy tapasztalt változás be fog zavarni a koncentrációs képességedbe. Ne gondold túl a dolgot és próbáld megtartani a fókuszodat. Az intuíciód most erős szerepet kap. Használd ezt eszközként, hogy eldönthesd, mi a legjobb a számodra.

Bika

A lehetséges dolgokra összpontosíts. Hajlamos vagy teljesen más megközelítésből kezelni az érzelmi helyzeteket és ebben nagy szerepet játszik az is, hogy rá tudod bírni a többieket arra, hogy kitárulkozzanak. Az ötleteid sok ember számára vonzóak és segíti kibontakozni a tehetségüket.

Ikrek

Gyakran veszed a kezedbe a dolgok irányítását. Ez amolyan alap jellemződdé vált., ám,  amit ma valaki elvár tőled, különbözhet abban, amit valóban képes vagy nyújtani. A hatodik érzéked elnavigál egy számodra fontos emberrel való beszélgetéshez-ígéri a horoszkóp.

Rák

Keresd fel a távolban lévőket. Értsd meg, hogy mi lehet a gyökere annak a nézeteltérésnek, ami közted és egy barátod között alakult ki. A valódi problémát oldd meg és ne csak felületes tűzoltást végezz. Bízz a belső hangodban.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.