Hagyjuk most, mit és hogyan csinált, miként járult maga is hozzá Orbán kétharmadához, ami tény, hogy mióta otthagyta a pártját, valódi demokrataként küzd Szél Bernadett, az LMP egykori társelnöke és miniszterelnök-jelöltje. Az alábbi két bejegyzést egyetlen nap alatt írta ki közösségi oldalára, ahogy a fotók is ebben az időszakban készültek.


I. tétel

“Annyira demokratikus meg szabad itt minden (nem), hogy valami elképesztő akadálypályán átjutva lehet csak kampányolni. Addig is, amíg rájövünk, hova lehet mifelénk még legálisan plakátot kihelyezni, tesszük, amit tudunk — például így gyűlnek az ellenzéki plakátok az irodámnál a kerítésen. Ez van. Két hét múlva választunk. Senki ne maradjon otthon. Mindenki jöjjön voksolni. Muszáj. Mindannyiunknak van preferenciája, be kell húzni. Most ez a dolgunk.”

És a kép!

plakatok
Szél Bernadett közösségi odala

II. tétel

“Feljelentést tettem. Nekiestek a képviselői irodám kerítésére kitett pártok plakátainak. Mindez egy olyan városban, ahol még a lámpaoszlopokra sem lehet plakátot tenni.”

És a kép….

plakat
Szél Bernadett közösségi oldala

III. tétel

Vajon mire jut a rendőrség a feljelentéssel, hogy igyekszik megszabadulni egy kínos és kényelmetlen feladat elől, mert ma Magyarországon egy ilyen ügyben sok minden elképzelhető, kivéve a gondos eljárást. Hiszen gondoljunk bele, miben bízhat egy állampolgár, egy képviselő, akit egyszer már erővel hajítottak ki egy közintézményből, nevezetesen az MTVA Kunigunda utcai székházából.

IV tétel

feljelentes

Hogy is volt?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét