„Egy Orbánunk már van, hazaárulózni a miniszterelnök szokott” – Márki-Zay -vagy valaki- kiakasztotta az ellenzéket

Márki-Zay Péterrel elszaladni látszik a ló, lassan olyan fokú gyűlöletkampányt nyom, amit Orbán is megirigyelhetne – feltéve, hogy ez nem az. Az ATV-nek arra utalt, aki nem őt támogatja az előválasztás második fordulóján, elárulja Magyarországot. „Nem csak Karácsony Gergelyt árulják el ezzel, hanem a hazánkat” – mondta többek között.

Dobrev Klára: hazaárulózni a Fidesz szokott…

“Márki-Zay Péter hazaárulónak nevezte azokat, akik az első fordulóban Karácsony Gergelyt támogatták, a második fordulóban viszont már engem. Hazaárulózni a Fidesz szokott. Senki nem hazaárulózott le eddig senkit az ellenzéki összefogásban. Soha. Mert ez tönkretesz mindent, amiért évek óta közösen dolgozunk. Olyan határt lépett át Márki-Zay Péter, amit mindenki átléphetetlennek tartott.

Ez már valódi gyűlöletkampány. Jól ismerjük ezt sajnos Magyarországon.

Tudom, hogy mi a dolgom. Össze fogom tartani az ellenzéki összefogást bármi áron és bárkivel szemben. Mert enélkül nincs kormányváltás.”

Barabás Richárd: kikérem magamnak….

“Kikérem magamnak Márki-Zay Péter, hogy hazaárulásnak tartsd, ha valaki nem téged támogat. Azt is végtelenül bántónak tartom, hogy megint név nélkül vádaskodsz. Ez az irány káros az együttműködésre, amelyért nagyon sok párt és civil szervezet éveket dolgozott. Az Előválasztás a kemény politikai ütközések ideje és ez rendben van. De bárki is nyeri ezt a versengést, tisztelnie kell majd a partnereit, tisztelnünk kell egymást.

A magam részéről bocsánatkérést várok tőled. Szuverén ember vagyok, aki képes zsarolás és hazaárulás nélkül döntést hozni.”

Jakab Péter: Könyörgöm, Péter! Nem Dobrevvel álltam össze, hanem összesen 6 párttal és számtalan civillel…

“A képen szereplő mondat csak most jutott el hozzám, és be kell valljam, el vagyok keseredve. Hisz az egyik miniszterelnök-jelölt, aki arra készül, hogy egy hatpárti koalíció élén kihívja Orbánt, azt mondja, hogy „összeálltam Dobrevvel”, és ez árulás.

Könyörgöm, Péter! Nem Dobrevvel álltam össze, hanem összesen 6 párttal és számtalan civillel. Ezt nem árulásnak hívják, hanem összefogásnak, ami arról szól, hogy végre nem széthúzunk, hanem egy irányba megyünk.

Végre nem elfordulunk egymástól, mint régen, hanem meghallgatjuk egymást.

Nagyjából 3 éve dolgozunk rajta mi, ellenzékiek, hogy megszülessen az összefogás. Megszületett. Kicsit úgy tekintek rá, mint a saját gyermekemre. Vigyázni akarok rá, mert még épphogy csak elindult a maga útján. A kormányváltás útján.

Arra kérlek Péter, vigyázz rá te is. Ne bántsd az ellenzéki szövetségeseket, mert ma MI – nem te, nem én, nem Klára, hanem mi – vagyunk az ország utolsó esélye. Kérlek, ne játsszuk el!”

Varga Zoltán: Eddig csak Orbánnak… Hazaáruló lettem! Most neki is!….

“Eddig csak Orbánnak…Hazaáruló lettem! MOST NEKI IS!…. …Gyurcsányista. NEKI IS!… Elnézést kér? Megint? Sokadjára? Naponta?……Kitől? Tőlem? Több százezer honfitársamtól? …EZÉRT? Az ég szerelmére, EZÉRT NEM LEHET! Ez már itt fertőz közöttünk. Ez a gyufa már ellobbant, ez a lövés már eldördült.

Nincs joga senkinek, egy újabb olyan aljas, karaktergyilkos, megalázó, nivelláló és stigmatizáló világot kreálni – egy orbánisztán 2.0-át – amiben most gázolunk szügyig…Neki sem!

NINCS JOGA senkinek, mellét döngetve, hitét lobogtatva, istenre, a hazára mutogatva megmondani, eldönteni, ki is vagyok, KIK IS VAGYUNK!…Neki sem! „Csak felfelé”? Ez lenne az? Kötve hiszem! Ez az út a mocsárba vezet!”

Márki-Zay bocsánatkérése

Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt Szombathely főterén tartott beszédben hétfőn elnézést kért azért, mert lényegében hazaárulóknak nevezte azokat a párbeszédes és MSZP-s politikusokat, akik az első fordulóban Karácsony Gergelyt támogatták, a másodikban viszont Dobrev Klárát, még annak ellenére is, hogy Karácsony visszalépésekor Márki-Zay támogatására kérte a szimpatizánsait.
A hódmezővásárhelyi polgármester szerint rosszul fogalmazott, fáradt volt, sajnálja a történteket.

Szombathelyi kampányrendezvényén újra arról beszélt, hogy neki több esélye van Orbán Viktor legyőzésére, mint Dobrev Klárának, és a baloldaliaknak sem kell aggódnia, hogy ő, egy jobboldali ember lehet a miniszterelnök, mert Magyarországnak összetartásra és szeretetre van szüksége.

„Még Dobrev Klárának is rám kell szavaznia, ha azt szeretné, hogy neki jövőre kormányzati pozíciója legyen”

Kapcsolódó

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Fotó: Jakab Péter facebook oldala/valaszonline.hu

 

„Egy Orbánunk már van, hazaárulózni a miniszterelnök szokott” - Márki-Zay -vagy valaki- kiakasztotta az ellenzéket

One thought on “„Egy Orbánunk már van, hazaárulózni a miniszterelnök szokott” – Márki-Zay -vagy valaki- kiakasztotta az ellenzéket

 • 2021.10.11 at 19:54
  Permalink

  IDŐHUROK ORBÁNIÁBAN/MAGYARMATON!!!

  ALÁBBI SOROK AKKOR ÁLLNÁNAK MEG, MINT ORBÁN RÁHEL a KOMPOSZTÁLÓ GÖDÖRBEN (a saját lábán!!!); – HA és AMENNYIBEN VALÓBAN ELHANGZOTT VOLNA „ALTERNATÍV ORBÁN VIKTOR (Győri Gábor ügynök és devizakupec!) RENDHAGYÓ BESZÉDE 2021-ben!!!
  EMLÉKEZTETŐÜL MELLÉKELEM a MOSTANSÁG MÉG FELCSÚTI VARANGYKÉNT SZÁMONTARTOTT ORSZÁGRABLÓ, azaz ORBÁN VIKTOR NYELVE HEGYÉN RAGADT SZÓNOKLATOT:

  „…a hazánkba fékevesztett tempóban özönlő cionista zsidók immár nemzetünk elsőszámú élősködőivé és a legaljasabb belső ellenségekké léptek elő úgy, hogy Magyarországon a hivatalosan nyilvántartott 13 nemzeti kisebbség (cigányok – németek – szlovákok – horvátok – románok – ukránok – ruszinok – szerbek – szlovének – lengyelek – görögök – bolgárok – örmények) között nem is szerepelnek!!!
  Innentől fogva a mindenkori magyarországi kormányoknak elsődleges célja az kell, hogy legyen, hogy a magyar érzelmű és öntudatú emberek védelmét maximálisan garantálja; – a nemzettudatot aláaknázó, a magyar szentségeket becsmérlő és köpködő, a közös örömre, tehervállalásra, együttélésre és rendre képtelen gyermekgyilkos Júdás fajjal szemben!!!

  Magyarország nemzetvédelmi stratégiájának célja, hogy az egyre manipuláltabb, apartheid izraelita, gyarmatosító világban a jövőben is a biztonság és a nyugalom országa maradjon minden magyar szívű polgára számára – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnökünk “Ellie Wiesel által kiötlött 1978-ban megírt ún. zsidó holokauszt áldozatainak” emléknapján.

  “Alaptörvényünk szellemében újfent nyilvánvalóvá tesszük: a magyarországi zsidók közössége csakis akkor számíthat Magyarország Kormányának tiszteletére, barátságára, védelmére, ha bocsánatot kérnek a többségi magyar társadalom állampolgáraitól a 75 éve szűnni nem akaró zsidó agresszivitás, lelki terror és szemtelen térhódítás miatt”!!! – hangoztatta Orbán Viktor.
  …hozzátéve: a huszadik század Trianon traumája, történelmi viharai és erkölcsi megrendülése után új alapokra helyezett magyar alkotmányos berendezkedés garantálja, hogy “a Magyarországra nagy számban bevándorló idegenszívű galíciaiak ezen túl soha se bitorolhassák el, használhassák ki, telepíttethessék ki, lakoltathassák ki és uralhassák le (ismételten!) hon-visszaszerző őseink leszármazottainak magyarjait”!!!
  http://www.thehungariantimes.hu/hirmegtekintese.php?id=18110
  https://www.youtube.com/watch?v=k5-hXJkg0sY&feature=emb_logo
  https://www.youtube.com/watch?v=m_refpjsaRw

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.