Egy tányérnyi szeretet

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Egyesülete és a Segíts a rászorulókon facebook csoport,február 24-én – a hónap utolsó vasárnapján – Debrecenben, a Petőfi térre ismét vendégségbe hívja, a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, az utcán kivert kutyaként élő felebarátainkat. Alább felhívásukat változatlan formában közöljük.

“Kis csapatunk igyekszik,- ha csak pár órára is – szebbé tenni a térre érkezőknek a vasárnapját

Tudjuk, nem pótolhatjuk a családi melegséget, és nem is oldhatjuk meg a nyomort, a kilátástalanságot, de hisszük, amit XVI. Benedek pápa mondott:

“Az Egyház és a társadalom kincsei a szegények. A testvéreink ők is. Egy társadalom emberiességnek legfőbb mércéje az, hogy hogyan bánik a szegénnyel, az időssel, a beteggel, a gyöngével.”

Sajnos az anyagi lehetőségeink végesek,

mi nem vagyunk tehetős emberek, mi nem a hatalom kegyéből élünk. Ezért kérünk minden jóérzésű honfitársunkat, -ha erre lehetősége van–akár anyagi támogatással, de akár meleg ruhaneművel, élelemmel, segítse a nélkülöző honfitársaink megvendégelését. Higgyék el, minden adomány jó helyre kerül, nagyon sok rászoruló ember számára szerezhetünk közösen örömet.

Aki szeretne bármilyen módon hozzájárulni az ingyenes ételosztáshoz,

hétfőtől-péntekig 9 és 16 óra között az alábbi telefonszámon jelezheti: 52/ 476 405. Mobil szám: 20 460 32 53. Átutalással: Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete számlaszáma : Polgári Bank ZRT 612 00261-11059802. Kísérőszöveg: ételosztás 2019″-írják a szervezők

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük