Városi kurír
A napi fontos.

Mikor jön az, hogy “Gyurcsány a hibás”? – Egy tűzeset margójára

A kormányszócsövek meg sem említik ....

0 517

Első olvasat: kiégtek egy párt irodái. Második olvasat: ki, hogy reagál. A legfontosabb igazságot Vásárhelyi Mária fogalmazta meg: Normáliában az lenne a hír, hogy van olyan párt, amely nem szolidáris kollegáival, akiket ilyen elemi kár ér.

“Elképesztően jólesik, hogy mennyien kerestek minket a tűz óta.

Nem győzzük felvenni a telefonokat és elolvasni az e-maileket, üzeneteket, amelyekben azt kérdezitek, hogy hogyan tudnátok segíteni, hova tudnátok nekünk utalni. Először is nagyon köszönjük, hogy ennyien gondoltok ránk, jó érzés ez most ezekben az időkben.

Nem titok, hogy a DK központja teljesen megsemmisült a tűzben, így minden segítség nagyon fontos. Aki segíteni szeretne, az mostantól az alábbi számlaszámra való utalással megteheti. Minden segítséget előre is nagyon köszönünk! Miattatok nem tartott sokáig a tűz miatti sokk, jó érzés, hogy a bajban sem vagyunk egyedül. Kérlek oszd meg, hogy minél több emberhez eljusson! Köszönjük!

A Demokratikus Koalíció közössége

Számlaszám: K&H bank 10400171-50526590-49821008
IBAN: HU72 10400171 50526590 49821008
SWIFT: OKHBHUHB”

 

Vágó István észrevétele:

A kormányszócsők nem említik a címlapon, hogy a DK is a tűz érintettje, az M1 késő éjjel meg sem említette az esetet. A 888 szerint “kigyulladtak” az irodái.
Idézőjelben.
Hogy tud egy iroda idézőjelben kigyulladni? Vagy mit akarnak ezzel sugallni?

Lendvai Ildikó fontos kérdést vet fel

Mintha csak Vágónak felelne a bejegyzése vége, vagy Vágó felel Lendvainak? Ki tudja?

“Kiégett a DK központi irodája. Nyilván nagy az anyagi kár, de még nagyobb a gond és a baj, amit ez egy szervezetnek jelent. Együttérzek a kollégákkal, kívánom, hogy minél gyorsabban úrrá legyenek a nehézségeken, és pótolni tudják, ami odaveszett.
És közben kiváncsi vagyok, hány óra kell ahhoz a Fidesznek, hogy előbb-utóbb hangoztatni kezdjék: természetesen ebben is “Gyurcsány a hibás”.

Vásárhelyi Mária szerint:

“Azért elég alacsonyan van a léc, ha meg kell hatódni attól, hogy van olyan ellenzéki párt, amely szolidaritásáról biztosította a DK-t, amiért leégett az irodája. Normáliában az lenne a hír, hogy van olyan párt, amely nem szolidáris kollegáival, akiket ilyen elemi kár ér.”

Előzmény

Tomboló tűz Gyurcsánynál

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ