Egy újabb kinyírt orgánum: felszámolták a Heti Választ

Korábban megírtuk, hogy a június 14-től csak digitális formában működő Heti Válasz augusztus elején végleg bezárt, pardon bezárták. Már a hetilap online felülete sem frissül, a portál jelenleg csupán archívumként működik.

Az új tulajdonos a Simicska-médiabirodalom feletti hatalomátvétel után Nyerges Zsolt lett, Borókai Gábor pedig lemondott a vállalat ügyvezetői pozíciójáról.

Most úgy tűnik, a Heti Válasznak tényleg vége

Ha sokszor nem értettünk is egyet megállapításaikkal, merőben mást gondoltunk az országban és az országgal történtekről, fontos, szakszerű újságot semmisített meg a regnáló!

Stumpf András, a lap volt újságírója Facebook-oldalán búcsúlevelet posztolt a lap újságírói nevében.

“Tisztelt Olvasónk!

Búcsúféle ez a levél. Hogy időleges vagy végleges, az idő dönti el. Ami bizonyos: Heti Válasz-formánkat végleg elvesztettük. Először az újjáépülésről szóló tervünk talált süket fülekre, aztán a lapkiadó kft. élére augusztus elején kinevezett új cégvezetés a digitális és az online kommunikációs csatornáinkat is bezárta. A bevételi forrásaitól így már teljesen megfosztott cég sem a hitelezők, sem a munkatársak, sem pedig az olvasók felé nem tudja teljesíteni,amit vállalt. A minap kiderült: a társaságot felszámolják.

Noha mi magunk is kárvallottjai vagyunk ennek a helyzetnek, jelezni szeretnénk: leginkább az olvasóinknak okozott veszteség bánt bennünket.

Más eszközünk nem maradt, így ezúton szeretnénk megköszönni kitartó szeretetüket, támogatásukat, biztató üzeneteiket, érkezzenek akár levélben, hozzászólásban vagy telefonon. Hálásak vagyunk olvasóinknak, hogy júniusban a legkeresettebb konzervatív lapként búcsúzhattunk az újságos standoktól.

A viszontlátás reményében:

a Heti Válasz csapata

Budapest, 2018. szeptember 5.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük