Magyarázza meg végre valaki, hogy miért kell kormányszinten előre úgy beharangozni egy tervben lévő eseményt, hogy olyan fantasztikus lesz, -és ez már tuti-biztos- amit még a világ nem látott? Nem kéne legjobb tudásunk szerint megcsinálni és kivárni, amíg mások méltatják?

Az újabb fantasztikum: “minden idők legnagyszerűbb atlétikai világbajnoksága”

A sportért felelős államtitkár pénteken este a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) díjátadó gáláját megnyitó beszédében leszögezte: a sport semmi máshoz nem fogható közösségteremtő erejével egy egész nemzetet képes felemelni. Megerősítette, hogy a kormány szilárd és kiszámítható támogatást kíván nyújtani a magyar sportnak, ezért mindent elkövet annak érdekében, hogy a sport minden területén – így az élsportban, szabadidősportban, a létesítményfejlesztésben és a kiemelt nemzetközi viadalok megrendezésében is – folyamatos legyen a fejlődés.

- Hirdetés -

“Biztosak lehetünk benne, hogy ez a felfelé ívelő pálya egyszer sem törik meg”

– hangsúlyozta Szabó Tünde.

“Három év és kilenc hónap múlva a rendkívül hatékony szervező munkának és sportdiplomáciai eredménynek hála minden idők legnagyszerűbb atlétikai világbajnokságát fogjuk megrendezni egy varázslatosan szép, modern létesítményben, amelyet aztán hosszú évtizedeken át a magyar sport, a magyar atlétika és a főváros valamennyi sportszerető lakója fog használni”

– fogalmazott.

Tele leszünk aranyéremmel – és ezt is tutira ígéri

Az államtitkár abban is bizonyos, hogy a magyar atlétika élni fog azzal a páratlan lehetőséggel, amelyet a 2023-as világbajnokság megrendezése jelent. Meggyőződése, hogy

“az új létesítmény bűvkörébe lépve újabb ezrek és tízezrek válnak majd az atlétika elkötelezett híveivé, és a jövő fiatal generációjából mind többen akarnak majd a sportolók és példaképek nyomdokaiba lépni”.

Szabó Tünde beszéde végén köszönetet mondott az atlétikai szövetség tagjainak és vezetőinek a sportág, illetve a magyar sport érdekében tett páratlan kiállásukért, majd a sportolóknak gratulált az idei eredményeikhez, hiszen szavaival élve

a magyar atlétika egy újabb nagyszerű évet zárt.

Hasonló szavakkal értékelte az esztendőt Gyulai Miklós. A MASZ elnöke köszönetet mondott az atlétika család tagjainak azért, hogy higgadtan, mértéktartóan és sportolóhoz méltóan viselték az elmúlt hetek megpróbáltatásait,

 

és megmutatták: az atlétika idehaza nem csupán néhány tucat ember sportja.

“A következő években azonban még egy-két lapáttal rá kell tenni”

– fűzte hozzá.

Deutsch Péter, a MASZ stratégiai igazgatója megnyugtatta a jelenlévőket, hogy a vb-vel kapcsolatban minden rendben van

“Örüljünk annak, hogy a lehetőség, megvan, megmaradt. Ez ennek a közösségnek a sikere, legyünk büszkék arra, hogy 2023-ban vb-t rendezhetünk”

– zárta szavait az igazgató.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Magyarázzam meg neked, te gagyi, ellenszurkoló firkász? Ez egy lelkesítő, buzdító beszéd a Szőke Bombázótól, nem több. Csak te tupíroztad fel a vattaszöveggel, álnok rizsázással.

  2. Ja, és az igencsak rosszindulatú, elvtársiasan internácisztikus jellegű címmel, Gagyifirkász.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét