Egyetlen jó ütéssel autót nyerhet! - Városi Kurír

Sorting by

×

Egyetlen jó ütéssel autót nyerhet!

Kinőtted a minigolf-pályát és átnyergeltél a tágas zöld lankás ütésekre? Versenyen még nem indultál, de amatőrként most kipróbálnád magad, vagy épp gyakorlott versenyző vagy és újból bizonyítanál?

Hirdetés

A Budapest Highland Golf Club & Academy golfpályáján megrendezett BMW Wallis Motor Golf Kupa szeretettel vár minden érdeklődőt, golfrajongót, amatőr versenyzőt, és lelkes kispályást szeptember 12-én.

Az egész napos rendezvényen a golf szerelmesei mellett a menő autók iránt lelkesedők is megtalálhatják, ami szem-szájnak ingere, egy extra ügyes golfütés pedig most egy új BMW-t ér!

varosikurir bmw wallis motor golfverseny 01

Ha személyesen ismerkednél meg szuper BMW modellekkel, a verseny alatt élményvezetésre is elviheted az X1, az iX3, az M235i és az X5M modelleket is. Keresd a Wallis Motor munkatársait a helyszínen!

Hirdetés

Ha pedig próbára tennéd golftehetségedet és szívesen megnyernél egy vadiúj, csúcsmodern BMW X1 sDrive18i modellt, akkor nevezz be az amatőr versenyzőknek szóló Highland Társasági Verseny BMW Wallis Motor fordulójába! Tedd próbára ütésedet a „hole-in-one” különdíj keretében és juttasd be a pálya 9. szakaszán a golflabdát a lyukba egyetlen határozott, pontos, jól irányzott ütéssel!

varosikurir bmw wallis motor golfverseny 02

A benzines, 5,8 l / 100 km kombinált fogyasztású BMW X1 sDrive18i modellel bármilyen terepet meghódíthatsz – legyen szó nagyvárosi aszfaltról vagy off-road kalandutakról. Az innovatív technológiával és modern kényelmi funkciókkal felszerelt, sportos modell atletikus és erőt sugárzó dizájnjával és meggyőző dinamizmusával bármely autórajongó szívét könnyedén rabul ejti.

Vess rá egy pillantást, vidd el egy körre, vagy nyerd meg a BMW Wallis Motor Golf Kupán!

További információkért és a részvételi lehetőségek pontos részleteiért keresd fel az esemény Facebook-oldalát és a Highlandgolf BMW Wallis Motor fordulójának weboldalát!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.