Connect with us

Kerítésen innen

Egyik fideszes -Menczer- a másikról, akibe szorult némi józanság: összecsinálta magát

Egyik fideszes -Menczer- a másikról, akibe szorult némi józanság: összecsinálta magát
Megosztás

Nem szívesen lennék Menczer Tamás helyében, amikor a srácai megkérdezik tőle, hogy mi vitte rá azokra az agyament dolgokra, amiket Fidesz-kommunikációs igazgatói kinevezése óta művel beleértve az is, hogy hatásukra az ember érzése az lett, hogy „vissza nekünk Hollikot„, ami ugye nem semmi!

Bármit a „hatalomért”…

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint szégyen, hogy Piliscsabán a KDNP-s polgármester a fideszes választókerületi elnökkel együtt el akarja távolítani a Stop háború! feliratú plakátot az iskola mellől. Menczer Tamás szerint aki azt mondja, hogy nem ez a legfontosabb kérdés, az hazudik.

A szociálisan érzékeny fideszes polgi áthelyezi a sulikapunál lévő háborús plakátot – majd a jövő héten valamikor

Az történt….

Farkas András, Piliscsaba polgármestere a Facebookon jelentette be, hogy áthelyezik a helyi iskola kapuja mellett látható Stop Háború plakátját:

„Több szülői megkeresés érkezett hozzám a Jókai iskola kapuja közelében található »Stop háború« feliratú plakáttal kapcsolatban.
Miután a képviselő-testület tagjainak véleménye egyezett a kérdésben, ma egyeztettem a plakáthelyeket kezelő céggel. Bár jogszabályt nem sért a plakát ezen a helyszínen, jövő hét folyamán áthelyezik a hirdetést.”

Farkas András a KDNP országos elnökségének tagja, 2014 óta vezeti a települést, idén azonban nem indul újra a tisztségért.

…és jött Menczer…

Ugyan a baloldaliak azt mondják, hogy nem a háború a legfontosabb kérdés ma Európában, ez azért van, mert ők háborúpártiak, és nem akarnak erről beszélni

– fogalmazott a Kossuth Rádióban. Kiemelte:

Magyarország békéjének védelme nem egy lezárt folyamat, azt folyamatosan, tárgyalásról tárgyalásra meg kell védenie a miniszterelnöknek. Ez csak akkor lehetséges, ha a magyar emberek június 9-én világos igent mondanak a békére és odaállnak Orbán Viktor miniszterelnök mellé.

Köpni-nyelni….

Menczer Tamás megdöbbent azon, hogy Piliscsabán a KDNP-s polgármester az iskola mellől el akarja távolítani a Stop háború! feliratú plakátot.

Ez a plakát ugyanis közterületen teljesen jogszerűen lett elhelyezve, és a gyerekekre nem a plakát, hanem a háború jelent veszélyt.

Hozzátette,

Piliscsabán a helyi baloldali, háborúpárti önkormányzati politikusok támadták meg a plakátot, és a helyi KDNP-s polgármester a fideszes választókerületi elnökkel, Czuczor Gergellyel együtt „összecsinálta magát”, és teljesítette azt a parancsot, amit a helyi háborúpárti baloldali politikusok kiadtak. Ez szégyen

– jelentette ki az MTI összefoglalója szerint.

Ha valaki a háborúpárti baloldali politikusokat akarja kiszolgálni, akkor át kell állni, van erre példa, ott van Magyar Péter.

Megjegyezte:

meg kell nézni, kik finanszírozzák Magyar Pétert – pontosan ugyanazok, akik Márki-Zay Péter mögött voltak -, és meg kell nézni a jelöltjeit. Példaként hozta fel Kollár Kingát, aki azt mondta, hogy szégyelli, hogy magyar, és agymosottnak nevezte a magyarokat a békepárti álláspont miatt.

Kitért arra is, hogy az elmúlt napokban Magyar Péter vért izzadva próbálta bizonyítani, hogy a Fideszben „belső körös” ember volt. Az igazság azonban az, hogy egy „potyautas” volt, a felesége, Varga Judit néha elvitte rendezvényekre, ott „fogta a felesége szoknyáját, ilyenkor nem volt olyan bátor, mint otthon”, és amikor úgy gondolta, hogy fontos ember közelébe ért, akkor ott „sündörgött és dörgölőzött”.

Őszintén szólva, mi „Vargánénak” hívtuk

– fűzte hozzá, amivel reméljük nem az áthallásos értelmezésre utalt.

Szerző