„Egymás nyakában csüngtünk a meccsen, a vírus tobzódhatott, mégsem rettegtünk, mert boldogok voltunk”

Így nem lesz egyszerű! A Magyar Nemzetben megjelent cikk írója feltehetően úgy gondolja, hogy az eufória, amit egy élő meccsnézés okoz, megvéd a vírusfertőzéstől. Amíg sokan gondolják így, addig nincs sok esélyük a „fontolva haladóknak”.

A „nem félünk, boldogok vagyunk”-gondolatkör

„Jómagam legutóbb szombaton voltam meccsen, Ráckevén a Ferencváros vendégjátékát néztem meg. Másik kétezer emberrel együtt. Kis túlzással egymás nyakában csüngtünk, a vírus, ha akart és tudott, tobzódhatott. Mégsem rettegtünk. Mert jól éreztük magunkat, mert boldogok voltunk.

S a lélek tápláléka, jól tudjuk, gyakran hatásosabb, mint a test gyógyszere. Sokkal rosszabbul éreztem volna magam, ha úgy jön el a Fradi a szülővárosomba, hogy nem lehetek ott a lelátón”

– olvasható a Magyar Nemzet szerdai vezércikkében.  A szerző azért utána hozzáteszi:

„De véletlenül sem bagatellizálni akarom a veszélyt.”

A felvételek alapján az egymás nyakában csüngés reális értékelés:

https://youtu.be/knUos4gsj2E

A valóság

Továbbra is ajánljuk ezt a táblázatot arról, hogy milyen körülmények között mekkora esély van elkapni a vírust:

feudalizmusba

 

One thought on “„Egymás nyakában csüngtünk a meccsen, a vírus tobzódhatott, mégsem rettegtünk, mert boldogok voltunk”

  • Vazze, aki ezt leirta, – marmint hogy „egymas nyakaban csungtunk, megsem feltunk a virustol, mert boldogok voltunk” – az egy barom! Es mi van a vesztes csapat szurkoloival, akik mondjuk egymas vallan sirtak ki a banatukat? Ok pszichoszomatikusan bekapjak a gyengebb immunrendszert (bocs, de ez igy van, a banat, stressz, gyasz GYENGITI pszichoszomatikus uton az immunrendszerunket, ezert kapjuk be sokkal gyorsabban es konnyebben a betegsegeket ) es igy a covidot is, szoval, agyament, mi van a VESZTES CSAPAT SZURKOLOIVAL??????

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük