Egyre többen halnak meg rákban

Valami nagy gáz van errefelé. Alkohollal meglocsolt mélyszegénység, elszámolási viták, családi viszályok, agresszió, lelki állapot, válások és öngyilkosságok száma. Az OECD adatai szerint 100 ezer lakosra vetítve 279 rák miatti elhalálozás jutott 2016-ban, ami kiugróan a legmagasabb érték – olvasható ebben a cikkben.

Lélek és a rák

A személyiség pszichobiológiai alapjainak kutatása, az immunrendszer és a pszichés működését vizsgáló kutatások, vagy a stressz szervezeti hatását feltáró eredmények fényében egyfajta tudományos vakságnak tűnik a rák és a személyiség, a rák és a stressz kapcsolatának tagadása. Ellentmond a józanésznek, a napi tapasztalatoknak, és az emberi szervezet működési logikájának.(Szendi Gábor)

Trafik és földmutyi

A mai magyar társadalom általános mentális állapota, annak kiváltó okai bizonyára közrejátszanak a rákos megbetegedések iránti fogékonyságban. Némi túlzással akár ki is jelenthető, hogy a nemzetinek keresztelt dohányboltok is felelősek abban, hogy a halálos mérget most már ezen a módon közvetítik a lakosság felé. A nemzeti pálinka hatásáról nem is beszélve.

Jó kis mutyizás folyt a kulisszák mögött trafik ügyben! Naná, hogy nem teregetik ki a szennyest. Keresztény erkölcsi alapokon nemzeti jelzővel illetik a nikotint áruló boltocskákat. Nemzeti nikotin drogárudákat, csókosok gyülekezőhelyének láncolatát teremtették meg, a fiatalok védelme érdekében. Biztos jövedelem a helyben lakó családok számára. Csókosok egymás hegyén, hátán tülekedtek a szaftos falatokért.

Hol van már a felcsúti földbérleti sztori, a vásárhelyi meg a századvégi szerződések, az offshore cégek vissza nem térítendő támogatásai? Hol van már az Ezüsthajó, mag a Happy End, a megkajált Ibrahim, meg a többiek. A tokaji szőlő birtok ügyek sem izgatnak már senkit. A sláger akkoriban a Nemzeti Dohánybolt lett. Aki kapta marta! Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!

Egész Európa rajtunk röhögött, hogy nemzetieskedve még az egészségre káros nikotin éhségen is, a világra szóló győzelmet aratottak ily módon is vásároltak szavazatokat abban az időben, nemzetinek keresztelve a rák első számú okozóját árusító boltokat. És még panaszkodnak, hogy fogyóban a magyar.

Ez jön majd

És mi lesz mi lesz a dolgozni akaró 55 és 65 év közötti magyarokkal, ha a kormány megszünteti a szociális hozzájárulási adóból érvényesíthető kedvezményt? Az adatok szerint jelenleg nagyjából 111 ezer 55 évnél idősebb, nyugdíj előtt álló személy van a munkaerőpiacon, aki szeretne elhelyezkedni.

A fejlett tagállamok körében egyáltalán nem nevezhető gálánsnak az, amilyen mértékben a magyar kormány anyagilag támogatja a munkanélkülieket. Az OECD Facebook-oldalán közzétett grafikon szerint Magyarországon a munkanélküliek a korábbi keresetüknek mindössze 21 százalékát kapják meg éves átlagban, aminél Európában egyetlen szűkmarkúbb állam sincsen, a tagállamok körében.

Egyedül a nem éppen szociális ellátásairól híres Egyesült Államokban van kisebb arány, itt a fizetés 19 százalékával támogatja az állam az állástalanokat.(mfor.hu)

Hajrá magyarok, hajrá keresztényi alapokon államot építő Magyarország!

Kapcsolódó

Modern rákterápiák

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük