Egyszerűagyú kormánybiztos magához és beosztásához illő magyarázata – Minek ezt túlgondolni?

Valljuk be, a mindenkori kormányt messzemenőkig jellemzi, hogy kiket tesz kormánybiztosi rangba. Jelen esetben Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos, az ELTE TTK Földrajz- és Földtudományi Intézet űrkutató csoportjának tudományos főmunkatársa fejtette ki magvas gondolatát azokról, akik nemátalakító műtétet terveznek, vagy már átestek ilyen beavatkozáson. A helyzet az, hogy nézete megismerése után magára valamit is adó kormányban a jövő hónapban már nem kapna fizut, ám Magyarországon ez nem így működik!

Ilyen egy magyar „felvilágosult politikus”

„Az a fiú, aki levágatja a nemiszervét és szétbombázza a hormonháztartását, nem nőként fogja élni az életét. Hanem olyan férfiként, akinek levágták a nemiszervét és tönkretették a hormonháztartását”

– fejtegette a nemátalakító műtétek következményeit Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos. A politikus itt nem állt meg, szerinte ugyanez a helyzet fordítva is:

„A nő, aki levágatja a melleit és összekaszaboltatja a nemiszervét, majd szétveri a hormonháztartását, nem férfiként fogja élni az életét, hanem olyan nőként, akinek összevagdalták a testét és szétverték a hormonháztartását”

– írja Facebook bejegyzésében.

A kommentekből…

A bejegyzés alatti hozzászólásokból látszik, hogy a Ferencz-buborékban” élők maximálisan egyetértenek a követettjükkel.

Tök felesleges a felvilágosítás? Irány a még ennél is nagyobb tudatlanság? Vigyük le a tankötelezettség határát 10 évre?

„Kényszegyógykezeléssel kellene sújtani a nemváltoztatást akaró embereket,és börtönnel a segédkező orvosokat”

„Erről van szó, ez a lényeg!”

„Nagyon jól kiragadta a lényeget,kedves Orsolya!!”

„Büntetni kéne a tudatzavar előidézőit és az érzékenyítésben résztvevőket!”

„Itt lenne az ideje, nem csak tiltani büntetni is kellene. Utána jöhet újabb eu-s kiabálás.”

„Szegény Michael Jackson a remek példa rá, hogy hiába akarja önmagát átrajzolni valaki, az szervezete ezt nem tolerálja. Igaz, ő nem a nemét akarta megváltoztatni, csak az arcvonásait, meg a bőre színét. Aztán darabjaira hullott.”

„Így van! Nyomorékként fognak tovább élni! Mind testileg, mind lelkileg! Ezek súlyos személyiségzavarral küzdő emberek, akiknek nem sebészekre, hanem pszichiátriai kezelésekre van szükségük!”

„Korcs emberek lesznek es amikor radöbbenek mar nem lehet visszalepni! Szörnyu meg ragondolni is! Mit tesznek az emberek!!! EBREDES!”

„Itt a válasz arra is,hogy miért nem alkalmasak gyermek nevelésére.Egy árva gyermek már eleve lelkileg sérűlt…pont nem így megsérűlt embereknek kellene tetézni a meglévő problémát….befogadó egészséges családok….és ellenőrzött légköŕű otthonok helyett.”

Kapcsolódó

 

kormány

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük