A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete és a Segíts a rászorulókon facebook csoport a hónap utolsó vasárnapján Debrecenben, a Petőfi térre ismét vendégségbe hívja, a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, a fedél nélkül élőket.

Az ingyenes ételosztáson egy tál meleg ebéddel, friss kenyérrel várunk minden rászorulót

Az ételosztás ideje: 2019.október 27. /vasárnap/, 11.00-12.00 között
Helye: Debrecen, Petőfi tér

A közleményből…..

A szegények, az elesettek támogatása egy közösség erejét mutatja. Meggyőződésünk, hogy nem lehetünk közömbösek azok iránt, akik nem a élet napos oldalán foglalnak helyett, akik önhibájukból, vagy anélkül mindennapos küzdelmet vívnak a talpon maradásukért. Valljuk, jobb adni, mint kapni. Örülünk, hogy adhatunk, mert tudjuk bármelyikőnk élete alakulhat úgy, hogy segítő kézre, egy emberi szóra, támaszra van szüksége.

- Hirdetés -

Úgy gondoljuk, hogy Teréz anya pontosan megfogalmazta, az emberi lét igazi értelmét:

„Életünk végén nem a diplomáink alapján leszünk elbírálva, vagy hogy mennyi pénzt szedtünk össze, vagy hogy milyen dolgokat valósítottunk meg. Hanem aszerint leszünk elbírálva, hogy: „Éhes voltam és te megetettél, fáztam és te ruhát adtál, nem volt fedél a fejem fölött és te befogadtál.”

Kérünk minden jóérzésű honfitársunkat,

– ha erre lehetősége van – akár anyagi támogatással, gyermekjátékokkal, őszi, téli ruhákkal, cipőkkel segítse a nélkülöző felnőttek és gyermekeik megvendégelését. Higgyék el, adományuk jó helyre kerül, nagyon sok rászoruló embertársunk számára szerezhetünk közösen örömet.

Minden segítséget, támogatást, felajánlást hálásan fogadunk.

Aki szeretne bármilyen módon hozzájárulni a rászorultak megvendégeléséhez, hétfőtől-péntekig, 09.00-16.00 óra között az alábbi telefonszámokon jelezheti: 52/ 476 405, vagy 20/ 460 32 53. / Ezen a számon hét minden napján elérhetőek vagyunk./ Miden adomány jó helyre kerül, sajnos sok a nélkülöző, nincstelen magyar ember a térségünkben is.

Átutalással: Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete számlaszáma : Polgári Bank ZRT 612 00261-11059802.
Kísérőszöveg: Ételosztás – 2019.

Az adományokat az ételosztás napján is jó szívvel várunk

Aki segíteni szeretne, október 27.-én, 10.30-tól megtalál bennünket Debrecenben, a Petőfi téren, az aluljáró előtti területen.

Tiszta szívből hisszük, amit XVI. Benedek pápa fogalmazott meg:

“Egy társadalom emberiességének legfőbb mércéje az, hogy hogyan bánik a szegénnyel, az időssel, a beteggel, a gyöngével.”

Tudjuk csepp a tengerben amit immár több mint hét éve teszünk, de talán anélkül a cseppek nélkül, sekélyebb lenne a tenger.

Debrecen, 2019. október 24

Tisztelettel
Tukoráné Kádár Ibolya

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét