Einstein, az Orbán-zakót rángató tudósocska

Négy exkluzív információhoz jutottam a miniszterelnökről péntek reggel:

1.Különleges viszonyban van a tudományokkal

Ez már akkor sejthető volt, amikor szétverték az Akadémiát. A rádióban most elmondta, hogy “a tudósok a zakóját markolva” próbálják megállítani egy-egy tanács erejéig. Most pl. óvatosságra intik Budapesten és Pest megyében. Elképzelem a jelenetet. A miniszterelnök előreszegezett tekintettel rohan a fényes jövő irányába, a tudósok ott loholnak utána, a zakójába csimpaszkodva. Szolgáljon vigaszukra: állítólag a tér is görbül, az idő is bonyolult dolog, vagyis előbb-utóbb még utol is érhetik. Na persze nem szellemileg, pláne, hogy előbbit is csak egy ilyen zakórángató tudósocska, egy bizonyos Einstein állította.

2. Gyanús lehet neki ez a Szíjjártó

(Nekem is, de másért.) “Folyamatos kontroll alatt tartja” őt meg a beszerzéseit. Szíjjártó ott liheg a nyakában, ám, mint mondta:

“ez nagy verseny, nem adom olcsón a bőrömet”.

Hát erről szerintem Lázár is tudna mesélni.

3. A kritikusoknak jól az orrára koppintott:

“A magyarokkal nem lehet következmények nélkül kötözködni. Nem felejtünk, rendezni fogjuk a számlát.”

Felvillanyozódtam. Lehet, hogy a magánnyugdíjpénztárak lerablásánál megígért nyugdíjszámlákat is rendezni fogják?

4. A legszebb:

“Mi, kereszténydemokraták mindig az élet oldalán állunk”,

ezért is megy olyan jól nekik “az élet újraindítása”. Bezzeg a többiek, mint én, akik nem kereszténydemokraták! Csupa halálmadár. Megyek is, és a tüdőmből belefújok a világba egy jó adag dögletes levegőt a halál szeléből. Ahogy szoktam.

figyu

Egy hozzászólás itt: “Einstein, az Orbán-zakót rángató tudósocska

  • 2020.05.09 - 09:57
    Közvetlen hivatkozás

    Drága kedves kis Lendvai Ildikóka! Már megen itt serte – pertélsz?! Vegyél már kicsit vissza,mert még kisodródsz! Egy tudóst,csak egy még tudósabb tud hitelt érdemlően megítélni! Gratulálok,hogy ilyen magasra helyezted magad,elvégre felette állsz!Én nem mondtam,hogy TE NYOMORULT! – csak gondoltam. Véleményezzél még valamit! – valamit? – valamiket! – és majd megtapsolunk!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük