Éjszakai gigacsőtörés és javítás Budapesten a Körszállónál

Éjszakai hibajavítás a Szilágyi Erzsébet fasorban . Jelentős torlódás várható a Budapest Körszállónál. A szerdán késő délután történt csőtörés feltárását, majd a sérült vezeték javítását végzik munkatársaink a II. kerületi Szilágyi Erzsébet fasorban, a Budapest Körszálló vonalában. 

Vízhiány a környéken

A 200 mm átmérőjű vezeték lezárása néhány környékbeli lakásban vízhiányt okoz. Az ideiglenes vízellátás érdekében szakembereink szükségkutat állítottak fel a Szilágyi Erzsébet fasor és Pasaréti út kereszteződésében.

A hibajavítást követően a munkagödör betemetésére az éjszakai órákban kerülhet sor- írja a vízművek szerda eseti közleménye, amit az útburkolat helyreállítása követ. Kollégáink folyamatos munkavégzéssel mindent megtesznek a lezárt sávok mielőbbi megnyitása érdekében, a technológiai kötési időt is figyelembe véve azonban leghamarabb csütörtökön estétől lehet ismét zavartalan a forgalom ezen az útszakaszon. Addig a városból kifelé vezető két sáv lezárása miatt mindkét irányban hosszabb menetidőre, torlódásra kell számítaniuk az erre közlekedőknek.

körszállónál

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük