Ekkora a cidri? Megkörnyékezték a Harry Potter-szinkronparódia készítőjét, Radics Pétert, mint választást befolyásoló tényezőt!

Mikor esik már le a regnáló talpasainak, hogy azzal, ha elhallgattatják a velük egyet nem értőket, attól még nem lesznek népszerűbbek? Csütörtöki bukta: valaki megpróbálta megvásárolni Radics Peti hallgatását. Aki eddig nem hallott róla, most minden bizonnyal rákeres….

A youtuber maga számolt be a kázusról Facebook-bejegyzésében

Vicces, amikor megkeresnek szépen óvatosan, ajándékkal, széles mosollyal az arcon, hogy burkoltan rákérdezzenek, mennyiért lennék hajlandó csendben lenni a választásokig. Radics Peti a szinkronparódiáival meg a Facebook-idióták sorozatával kockázatot jelent a kormány számára?

– tette fel a kérdést. Radics eredetileg egyáltalán nem politikai jelleggel indította el csatornáját, így az ilyen jellegű megkeresést viccesnek találja.

Ez számomra nagyon vicces. Nem gondoltam volna 13 éve, hogy egy szimpla Harry Potter-szinkronparódia idővel választásokat befolyásoló tényező lesz, amit Orbán Viktor sírva diszlájkol. Imádom

– írta, amit az Index szemlézett.

A kommentekből

Radicsot több, mint 130 ezren követik, akik nem a beletolt közpénz hatására kedvelik, hanem azért, amit csinál.

“Ez amugy milyen kiraly visszaigazolás már. Akkor most csapasd 2x ilyen durvan a vicceskedést.”

“A kormányunk márcsak ilyen vicces!

Nem szeretik ha valakinek hangja van, mert az a hang bármit mondhat! “”Hát a bizonytalan szavazó bajban is van. Hiszen kire is szavazhatna? Van a jelenlegi amin latszik, hogy rossz. Meg van az ellen fele aki vissza dumál, de mikor ők van hatalmon akkor ők se segítenek csak ronditanak a dolgokon.. Mikor lesz 3dik opció aki tesz is valamit?”

“Csinálj egy videót a megkeresésből. Új facebook idióták rész”

“Mert bevannak foscsizva a választások miatt, hogy elbuknak és nem tudnak több zsét kifacsarnyi az országból, illetve belőlünk…”

Politika, ami átszövi a mindennapokat

Radics mostanság politikai tartalmú paródiavideókat is készített:

Kapcsolódó

Frissítés! Radics újra megszólalt!

Radics Peti csütörtök délután új posztot tettki az oldaráa a fentiekkel kapcsolatban:

“Rengeteg megkeresés érkezett a tegnapi posztom miatt, amiben jeleztem, hogy valaki burkoltan pénzt kínált fel azért, hogy maradjak csendben a választásokig. Nagyon szeretnék nyilatkozni, de bármi amit mondanék megkérdőjelezhető, hiszen

nincs az emberről fényképem, hanganyagom, se semmilyen bizonyítékom. Senki nem mutatkozik be megvesztegetési szándékkal úgy, hogy Hello Jakab Feri vagyok a FIDESZTŐL és pénzt akarok adni azért hogy kussolj. Ez nem így megy.

Akár egy troll is lehetett, gondolhatnánk és szeretném is elhinni, hogy az volt

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Okosan volt ez csinálva és lényegre törő volt az úr, hogy vegyem a lapot. Nincs nyoma, hogy valaha történt bármilyen párbeszéd. Figyelt rá az illető. Azt se állíthatom hogy a kormány embere volt, mert nem mondta ki, nem tett rá utalást. Bizonyíték nélkül pedig az állításom megkérdőjelezhető és nem vádolhatok senkit!

A továbbiakban nem szeretnék ezzel az üggyel foglalkozni, addig amíg nem lesz kézzel fogható bizonyítékom. (Nem, nem fizettek le Teslával ezért a posztért – ami amúgy kurva jól megy)”

Oltakozás-ügyben is megszólalt:

 

radics

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.