Ekkora mázlistákat! Van 6 csillagjegy, akiknek a 25. hét fantasztikusan alakul minden téren! - Városi Kurír

Sorting by

×

Ekkora mázlistákat! Van 6 csillagjegy, akiknek a 25. hét fantasztikusan alakul minden téren!

Már csak ezt a hétvégét kell valahogy kibekkelnie hat csillagjegy szülötteinek és máris elkezdődik “életük hete”, de legalábbis egy a meghatározó hét napok közül. Lássuk, kiknek, hogy alakul az év 25. hete!

Hirdetés

Kos

Hétfőn és kedden jól nézd meg, hogy hová lépsz és merre mész, szó szerint figyelj oda magadra! A hét többi napján érdekes és izgalmas élmények részese lehetsz, Emberi kapcsolatodra érdemes volna nagyobb hangsúlyt fektetned, mert olyan kapcsolatra lelhetsz ami egész életedre hatással lesz pozitívan.

Bika

Jól indul a heted, örömteli kellemes dolgok várnak rád, többek között olyanok is amelyekre már régóta vágysz, beleértve a szívügyeidet is. Igyekezz megtalálni az aranyközéputat, ne sodródj a végletek felé! A karrieredben egy jó döntés nagyon sokat segít. Keresd a lehetőségeket, mert ez a hét neked kedvez.

Ikrek

A hét első felében egyáltalán nem bánnád, ha valaki olvasni tudna a gondolataidban, ám ez nem fog menni, kénytelen leszel kitárulkozni és kimondani azt amit eddig nem mertél. A hét további részében minden okod meglesz arra, hogy jól érezd magad, sőt még pénzt is kaphatsz, amire egyáltalán nem számítottál.

Rák

Hétfőn és kedden apróbb örömök dobják fel a napodat, több kellemes meglepetésben is lesz részed. A hét további részében szorosan együtt kell működnöd munkahelyi kollégáiddal, s megtanultok együtt gondolkodni. Ez hosszútávon nagyot tud neked segíteni, mert elindíthat egy sikeresebb időszakot az életedben. De ez csak rajtad múlik. Használd ki ezt a lehetőséget.

<<< Lehet pár “előrelátással” több? >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.