BulvárKiemelt hírek

Ekkora mázlit! Horoszkópod mondja, nem én! – 2021 legcsodásabb időszaka kezdődik szerdán!

horoszkóp
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A legcsodásabb, legkedvezőbb fényszögek állnak össze augusztus 25-től az égbolton. Végre bámulatosan harmonikus időszak köszönt a csillagjegyekre. A három szuperkedvező bolygóháromszög az érzelmekre, a szeretetéhségre és a családi összetartásra hat a legkedvezőbben. Szervezz minél több vízparti programot, vagy egyszerűen csak ülj le vízparton és nézd a vizet. A víz az érzelmek szimbóluma, most különösen jótékonyan hat a lelkedre. Minél nagyobb a vízfelület, annál erőteljesebben töltődhetsz fel érzelmileg és lelkileg. A nyár legcsodásabb napjaira augusztus 25-27; szeptember 2-5 és szeptember 23-26 között számíthatsz a horoszkóp szerint.

Kos

Mindhárom bolygóháromszög ingatlan-, illetve családi ügyekben hoz áldást számodra. Mivel a víz az ősbizalom és a hit szimbóluma, jól teszed, ha hagyod magad sodorni. Vagyis nem kell erővel irányítani az eseményeket. Kicsit engedd, hadd történjenek maguktól a dolgok. Meg fogsz lepődni, milyen jól alakulnak, és milyen jóra fordulnak a lehetetlennek tűnő helyzetek is. Persze be kell kalkulálnod, a víz hullámzik, de a bolygóháromszög az asztrológiában a legszuperebb alakzat, garantált a happy end.

Bika

A vizes bolygóháromszögek nálad a következő életterületeket érintik: utazás, tanulás, vizsgázás – párkapcsolat, szerelem – barátok, szövetségesek, protektorok. Tehát egyértelmű a kép, utazz el a szerelmeddel a barátaidhoz, vagy tanulj a pároddal, és segítséget kapsz egy befolyásos, jóindulatú protektortól. Természetesen ez a háromszög több variációt is kínál és biztos lehetsz benne, mindegyiken áldás lesz. A siker kulcsa, hogy felébreszd magadban a bizakodást és az elvehetetlen derűlátást.

Ikrek

A zsebedre, a pénztárcádra, a munkádra és a hivatásodra is kihatnak a bolygóháromszögek. A szuper hír szerint a hatás abszolút előnyös. Úgy tűnik, karriered csúcsára juthatsz, ami végre megfelelő jövedelemmel jár. Érdekes módon a vizes jegyekben járó bolygók most nem az észre vagy a szorgalomra alapozott eredményeket hoznak, inkább az érzelmi intelligencia prioritásából adódnak. Vagyis beigazolódik, érdemes mindenkivel jóban lenni. Szerencsére neked nem esik nehezedre közvetlenül viselkedni.

Rák

Nagy nyertese vagy mindhárom bolygóháromszögnek. Ugyanis a háromszög egyik csúcsán felváltva a Vénusz, a Merkúr és a Nap égi áldást hoz szó szerint és átvitt értelemben is. A három bolygó egymásnak adja a stafétát, és egyre erősödő pozitív hatással van a közérzetedre, az egészségedre, az életkedvedre, a vállalkozószellemedre és a jövővel kapcsolatos terveidre. Szóval bátran engedd el a fantáziádat, álmodozz, tervezgess, és persze tegyél lépéseket a kivitelezés útján is. Nem kell kapkodnod, de ne halogasd sokáig.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ha még több horoszkópot olvasnál, kattints! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!