Sorting by

×

Ekkora mázlit! Van 5 csillagjegy, akikre életük legjobb nyara vár – Ezt már féllábon is….!

Nem néztük el a naptárt, tudjuk, hogy addig még sok víz lefolyik a Dunán, de higgyen nekünk, az a kis idő gyorsan elillan. A nyár mindenkinek feltöltődés- és élménygazdag időszak, de ezek a csillagjegyek különösen sok izgalomra számíthatnak július 21. és szeptember 22. között. Valójában életük legjobb periódusa vár rájuk. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból csillagjegyed alapján kiderülnek a részletek.

Bika

Bika jegyűként nemcsak kívülről érkezik rengeteg pozitív energia a közeledbe, július 15-étől kezdve te is csupa örömöt, boldogságot és szépséget sugárzol, ezért mindenki a társaságodat keresi majd. Meghatározó változásokra is számíthatsz ezen a nyáron, de nincs okod rá, hogy ne élvezd ezeket.

…addig is itt a mai “mi lesz velem”….

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sőt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat…), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielőtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Rák

Rák jegyűként egész nyáron teli leszel energiával, ezért bátran szervezz sok és izgalmas programot. Új embereket ismerhetsz meg, de a nyár a meglévő kapcsolataidra és a saját magaddal való viszonyodra is nagyon jó hatással lesz. Kapcsolódj ki minél többet, és élvezd a napsütést, a meleget.

…addig is itt a mai “mi lesz velem”….

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntőbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Oroszlán

Oroszlán jegyűként július 13-tól kezdve a barátságaid és a szerelmi életed virágzásnak indulnak. Amikor július 22-én a Nap a csillagjegyedbe lép, eljön a te időd. Királynőnek érzed majd magad, aminél valójában semmire sem vágysz jobban. Olyan erőt tapasztalhatsz testileg és lelkileg egyaránt, mint eddig még soha.

…addig is itt a mai “mi lesz velem”….

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

<<< Ezt olvasta már? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.