Él hazánkban olyan ember is, aki komolyan bevette, hogy az unió atombombát akar ledobni Magyarországra! 0 88

atomtamadas

Szerda este, Judith Sargentini jelentésének elfogadása estéjén Németországban a ZDF 6 perces riportfilmben mutatta be 2018 Magyarországát. 


A megszólalók a nép minden rétegét felölelték

A német újságírókat az a vád nem érheti, hogy a “Soros-ügynökök” irodáit járták volna végig, egyetlen Orbán-kritikust sem szólítottak meg a 6 perces filmben. Ritter Imrével indít a riport, Ő a német kisebbség első parlamenti képviselője, aki az érdekvédelmet úgy fogja fel, hogy mindenben megszavazza a kormánypárt indítványait (az kimaradt a riportból, hogy Ritter korábban fideszes színekben is indult önkormányzati választáson).

Egy mesepalotában dolgozom – mondja büszkén a ZDF kamerái előtt az Országgyűlésben.

Aki Orbánhoz közel áll, annak jut a pénzből és a hatalomból

– magyarázza el a riporter. Azt azonban fel akarja tárni, hogy ez a megállapítás a magyar vidékre is igaz-e. Ehhez Szerencsre utazik, és az autóból megmutatja, mi mindent építenek vagy birtokolnak Orbán barátai sokszor uniós pénzből.

Egy szerencsi ingatlanügynök

mutatja végig, hány ház eladó, mert mindenki lelép Budapest felé. Egy faluban az üresen álló ház szomszédjai magyarázzák el a riporternőnek, hogy oda csak magyar vagy német költözhet be, migráns nem. És az új lakótól is elvárják, hogy vasárnaponként megjelenjen a templomban.

A megszólalók mind dicsérik vagy egyenesen istenítik Orbán politikáját, ám igazán magyaros virtussal mindannyian panaszkodnak is a kormányfőre. Az adók miatt, a megélhetés miatt, az elvándorlás miatt, a munkaerőhiány miatt.

A ZDF stábja végül Tokajon át érkezik meg Csenyétére,

az ország legszegényebb településére, ahol az eső miatt épp tétlenül küldik haza a közmunkásokat. A nyomorgó helyiek elmondják a németeknek, hogy félnek a migránsoktól, akik a keveset is elvennék tőlük. Tudják, mert hallották a tévében.

Sokkot kaptam, amikor hallottam, hogy valaki az Európai Parlamentben atomcsapással fenyegette meg Magyarországot

– mondja egy csenyétei férfi, aki látszólag nem tudja, hogy a kifejezés csak hasonlat az Európai Unión belüli, 7-es cikkely szerinti eljárásra, amely előtt a Sargentini-jelentés szerdai elfogadása nyitotta meg az utat.

Ebben a faluban jól működik a propaganda,

– mondja a ZDF. Majd újra az atombombától félő férfi kap szót:


Orbán emberei erre jártak, élelmiszert és biztos állást ígértek, ezért szavaztunk rájuk. Eddig semmit sem tartottak be.

A Fidesz ezen a településen 80 százaléknál többet szerzett. A ZDF konklúziója: Orbán nem mindenkivel szemben tartja a szavát, de aki az országban érvényesülni akar, az jobb, ha illeszkedik a kormányfőhöz.

(forrás: hvg.hu)

Világbotrány! Orbánt nyílt színen nevezte fasisztának a Pink Floyd énekese

Európa! Akarod vezetődnek Orbán Viktort? – videóválaszok “kerítésen” túlról….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

debrecen

Hónapokkal ezelőtt nyilvánvaló volt, hogy Debrecenben a Jobbik, a Momentum, és az LMP ragyogó vezetői, miközben az összefogás illúzióját bábozták …

A Liberálisok érdemi egyeztetést szeretnének Karácsony Gergellyel, az ellenzéki előválasztás győztesével, és ha garanciát látnak a Polgári Budapest programjuk megvalósulására, …

kopog

A magyar egészségügy állapotáról nap, mint nap jelennek meg lehangoló írások, de nincs is szükség arra, hogy ezekből tájékozódjunk, mert …

gruevszki

Csütörtökön tárgyalta a Fővárosi Törvényszék az Észak-Macedón köztársaság kiadatási kérelmét, amit elutasított. Ő az a volt macedón (immár hivatalosan észak-macedón) …

Pin It on Pinterest