Elátkozott egészségügy! 0 539

Elátkozott egészségügy!

Szombaton volt egy demonstráció az egészségügyért, maroknyi kétségbeesett felszólalóval, akik a mindennapokban az egészségügy napszámosai.

Kimentem, mert kíváncsi voltam,

látom e újra azt a tüzet, mint annak idején a Normafánál, amikor feketébe borultak az ápolók és a velük szolidáris civilek.
Nem volt tűz, hideg volt, csak a márciusi téli szél vitte a lila lufikat a parlament felé. Maroknyi megkeseredett arc, sápadtan, hit, önbizalom nélkül, kapaszkodva a semmibe.Nekem fájt!

Nekem fáj, hogy ezeknek az embereknek nem jár egy önálló minisztérium, egy önálló miniszter, valaki, aki vállalná a felelősséget, azokért a körülményeket, amelyek jellemzik a mai magyar egészségügy helyzetét.

Nekem fáj, hogy mi civilek csak akkor adunk hangot a dühünknek, amikor a végtelenségig túlhajszolt ápoló, orvos már nem bír velünk foglalkozni. Pár éve leírtam Sándor Mária kétségbeesett kiállása és kiáltása kapcsán, hogy az egészségügy haldoklik.

Jelentem az egészségügy meghalt!

Továbbiakban keresse fel fideszes országgyűlési képviselőjét, vagy a lakhely szerinti legközelebbi stadiont gyógyulása érdekében!

Vége, az egészségügy mortuus est!

Vendégszerző: Füzesy Alex

Szélesvásznú Orbán…és akkor ellovagolt a lemenő nap fényébe

Tüntetnek az egészségügyi dolgozók

Tűntetésre készülnek az egészségügyben dolgozók

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

banat

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Biztos bennem van a hiba. Május 26-án ismét választunk, a pártok EP listájára …

tuntetes

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A törökszentmiklósi Kossuth téren a Mi Hazánk a település cigány lakossága ellen irányuló …

Putyin Valagyimi

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A Political Capital és partnerei a Friedrich-Naumann-Stiftung támogatásával megvalósuló projekt keretében vizsgálják az …

szijjarto

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Kezet a szívre! Ki csodálkozik azon, hogy ha egy városba zsákszám önti a …

Pin It on Pinterest