Sorting by

×

Elcsíptük Orbán ünnepi beszédét … Álhír rovatunk jelenti

Hölgyeim és uraim! Az 1956-os forradalomra emlékezünk most, most, amikor Brüsszel újabb hadakat akar küldeni a mi magyar kerítésünk mellé, akárcsak a szovjet csapatok annak idején. Itt a Terror Házában országunk legjobb történészasszonyának köszönhetően kiállítottuk a bizonyítékokat, hogy a fiatal Soros György vonult be Magyarországra a liberális orosz tankok élén.

Már akkor is, de mi fogunk akkor is nevetni a végén,

mert mimagyarok nem tűrhetjük, hogy macronfélék teletelepítsék hazánkat idegen terroristákkal. Az én unokám már most magyar, tehát én is magyar vagyok, apám is, sőt a szomszéd Béla bácsi is az, mert minden reggel rendesen köszön.

Majd megmondom én, hogy ki a magyar, létre is hozzuk a Nemzeti Magyar Személyek Listája Központot, melynek egy igaz magyar, Bayer Zsolt lesz a vezetője.

Most, hogy emlékezünk az 56-os hős pesti srácokra, Dózsa Lászlóra (1942), nemzeti tudatunk tiltakozik amiatt, hogy a brüsszeli sorosbérencek élén ezzel a Sargentinivel kifogásolják a demokrácia és a sajtószabadság melletti elkötelezettségemet, itt mindenki a tehetsége és rátermettsége szerint érvényesül, főleg azok, akik még ennél a tudjuk milyen Zuckerbergnél is okosabbak.

Én, még egyszer mondom én,

most kivételesen még egyszer mondom, én már 1989. június 16-án kikergettem a brüsszelbarát megszállókat. Amikor a beszédem után hazamentem, apám ahelyett, hogy gratulált volna, kétszer valagba rúgott, de az első kőbányája után rájött, hogy utálja a kommunistákat. Mert a világ proletárjai egyesültek és mind Brüsszelben várja, hogy a migránsok révén megzavarják azt, hogy hogyan osszuk szét az eurómilliárokat Magyarországon.

Már a Corvin köziek is megmondták, lopás az, ha valaki titokban csinálja.

Mi pedig mindent törvényesen és nyilvánosan teszünk. Ezt tettük 30 éve, ma is és a jövő héten sem lesz máshogy! Akinek ez nem tetszik, annak boldog karácsonyt kívánok, ma is, sőt húsvétkor is.
Emlékezzünk Nagy Imrére is, akinek az újratemetésén elmondtam a világhírű beszédemet. Emlékezzünk a szobrára is, amit áthelyeztünk, csak már nem emlékszem hova.

1956. október 23-án egy lelkes tömeg vonult fel azért, hogy mi most irányíthassuk az országot, a legfelsőbb szintre emeljük a magyar nemzeti egészségügyet, az oktatást és a barátaim életszínvonalát. A tüntetést követően a nép annak idején elfoglalta a rádiót, nekem ez nehezebben ment, mivel túl sok TV meg rádióadó működik, de azt kell, mondjam, hogy sikerült és a migránsbarát brüsszelistáknak már végre nem hallatszik a hangjuk.

A forradalom legfontosabb tanulsága,

hogy idegen csapatokat többé nem engedünk be az országunkba, meg is beszéltem harcostársammal és barátommal, Putyin elnökkel, hogy csak akkor jönnek, ha én hívom őket. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Breyer Gábor

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.