Elegem van! Egy keresztényietlen „keresztényről”, avagy a tisztifőorvos érzéketlensége

Kicsit úgy érzem magam, mint Királyhegyi Pál a saját maga alkotta anekdotában, amelyben egy keretlegény két év munkaszolgálat után belerúgta a maga ásta gödörbe, erre ő így „reagált”: „Na tudja mit? Most lett elegem az egészből!” Nekem is pontosan most lett elegem abból, hogy egy megfelelési kényszeres egykori középszerű háziorvos ossza az észt az országnak, olyan, akire a hatalom, ki tudja miért, rádobta a nagyon bő tisztiorvosi kabátot.

Igen, elegem van

Most már nem csak unom, de kifejezetten dühít is, Nagyvenyim volt kördoktora, aki már a járvány kezdetén bebizonyította, hogy nem az ország egészsége érdekli, csak gazdája megelégedettsége, most már cinikusan a saját kortársaiba, az idősekbe is belerúgjon.

Még mielőtt hablatyolással vádolna bárki is emlékezzünk, amikor a járvány kezdetén ez a nyakában látványelemként keresztet viselő asszony arról kántált  rezzenéstelen arccal, hogy az egészségeseknek semmi szükségük sincs a maszk viselésére, majd amikor a kormány -bár későn ébredve- megszüntette a maszkhiányt, azonnal hangot váltott és a maszkviselés támogatója lett. Igy tett, tesz a mai napig is az EU-ban még nem engedélyezett „keleti vakcinák” ügyében is és akkor sem emelte fel a szavát, amikor pártunk és kormányunk elrendelte a 60 év felettiek oltását a kínai vakcinával.

Eddig csendben volt az ügyben, mármint abban, hogy amint kiderült, ez az oltási program alaposan mellé ment, hiszen a beoltott idősek nagy százalékánál nem alakult ki immunválasz az oltásra.

Bár ne tette volna!

Müller Cecília nem hallgatott tovább és megszólalt, de hogyan! Egy halk bocsánatkérés és az elhibázott akció rendbetételét bejelentő közlemény helyett a következő egyáltalán nem keresztényi, sőt a lehető legcinikusabb üzenetet küldte az életüket féltő időseknek:

„mindig is voltak közöttünk olyan állampolgárok, akiknél nem kellőképpen válaszol a szervezet a vakcina beadására. Ebben az esetben őket majd a közösségi immunitás fogja megvédeni”(hvg)

Bárki bármit mond is, erre a mondatra nincs és ne is legyen bocsánat!

Mülleriádák a Városi Kuríron.

 

elegem

One thought on “Elegem van! Egy keresztényietlen „keresztényről”, avagy a tisztifőorvos érzéketlensége

  • Cecil egy beteg hataloméhes undoritó vén nyanya,gerinctelen lefizetett elmebeteg mint OV főnije,,, undoritó vén bugris !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük