Milyen esetben jó az elektromos cigi a hagyományos cigaretta helyett?

Az ember alapjában véve egy nagyon okos és intelligens lény, de az egyes személyeket ért főként lelki megterhelések oda vezetnek, hogy bizonyos, nem ritkán káros szenvedélyek rabjaivá vállnak, amikről aztán nehéz lemondani.

Sokan úgy tartják, hogy egyedül az akaraterő az, ami hiányzik, de ez nem mindig van így, főként, ha testileg is megmutatkoznak az elvonási tünetek. Amennyiben erről van szó és a nikotin az, amiről le akarunk mondani, az e cigi lehet a megoldás kulcsa.

Ahogy telnek-múlnak az évek, gyorsan észrevehetjük a hagyományos dohányzás káros mellékhatásait. A kellemetlen lehelet, sárguló fogak, csökkenő tüdőkapacitás, folyamatos köhögés, mind azt jelzi, hogy ideje változtatnunk. Az elektromos cigaretta mindezeket az egészségügyi panaszokat mellőzi a rendszeres használat mellett is.

Teljesen ránk van bízva, hogy milyen adagban visszük be szervezetünkbe a nikotint, így aztán egy folyamatosan csökkenő szintre is beállhatunk, amelyiknek végén már csak a jól megszokott mozdulatsor és pöfékelés marad hátra, mindenféle más káros hatást mellőzve.

Az e cigi kiváló megoldás a hagyományos termékek kiváltására, akár hosszú távon is. Manapság már eljutottunk oda, hogy megismertük az előnyeit és a hátrányait is. Adjunk magunknak egy esélyt, hogy az elektromos cigi jóvoltából visszanyerjük azt az erőtől duzzadó és lelkes személyt, aki régen voltunk. Oldjuk fel a lelki terheinket és változtassuk meg életünket minden szinten. Az e cigi ebben partnerünk lesz. Ne várjunk tovább, hanem tegyük meg az első lépést még ma, hiszen a jövő csakis a mienk.

(fotó: https://www.blacknote.com/)

Kapcsolódó:

A piálás és a cigi “kezdő korban” is az életére tör

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük