Élet Trump után - ki, hová? - Városi Kurír

Sorting by

×

Élet Trump után – ki, hová?

A Trump adminisztráció bukása után, ami a szükségesnél sokkal botrányosabban ment végbe köszönhetően az elnök jellemének és habitusának, most a kormányzás részeseinek további élete a tét. Természetesen nem materiális értelemben hanem  szakmai, társadalmi szinten. Ennek a ” korszaknak” legújabb híre a volt külügyminiszter és a volt Fehér házi szóvivő felől érkezett.

Hirdetés

Elkötelezett televíziónál folytatja

Külsős munkatársként alkalmazza Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert a Fox News – jelentette be csütörtöki közleményében a televíziós csatorna. A Fox News a vendégként eddig is gyakran szereplő Pompeóval már a Donald Trump amerikai elnök vezette előző kabinet második magas rangú tisztségviselőjét szerződtette le. Múlt hét óta ugyanis Kayleigh McEnany, a Fehér Ház korábbi szóvivője műsorvezetőként dolgozik a konzervatív tévétársaságnál, amely szinte teljes törtétete során a Republikánus párt szélsőséges jobboldali szárnyának elkötelezettje, és mint ilyen az utóbbi években Trump elnök lelkes támogatója volt.

Trump

Több műsorban is feltűnik majd

Pompeo a jövőben a Fox News és a Fox Business csatornákon szerepel majd elemzőként napközben és főműsoridőben egyaránt – áll a társaság közleményében. Emellett a volt külügyminiszter közreműködik majd a “Fox and Friends” című reggeli műsorban is.

Mike Pompeo Amerika egyik legismertebb és legelismertebb hangja külpolitikai és nemzetbiztonsági kérdésekben. Már várom, hogy megossza egyértelmű nézőpontját követőink millióival”

– közölte Suzanne Scott, a Fox News vezérigazgatója.

“Célom, hogy a nézőknek őszinte, ostobaságoktól mentes szemléletet közvetítsek a geopolitikáról, a nemzetközi kapcsolatokról és az +Amerika az első+ irányvonalról, amelyek elősegítették a példátlan amerikai jólét és biztonság kialakulását”

– mondta a volt külügyminiszter.

Fox News

A csatornát Rupert Murdoch ausztrál-amerikai médiamogul hozta létre, hogy a konzervatív közönséghez szóljon ,  alapító vezérigazgatónak  Roger Ailes volt republikánus médiatanácsadót és a CNBC ügyvezetőjét vette fel . A csatorna 1996. október 7-én indult 17 millió kábel- előfizető számára . A Fox News az 1990-es évek végén és a 2000-es években növekedett, és az Egyesült Államok elsőszámú  előfizetői hírhálózatává vált . 2018 szeptemberétől körülbelül 87 118 amerikai háztartás (a televíziós előfizetők 90,8% -a) kapta a Fox News-t. 2019-ben a Fox News volt a legjobb besorolású kábelhálózat, átlagosan 2,5 millió nézővel.(Wikipédia)

Pompeo archív:

 

Trump

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.