Életveszély a Körúton! – Brahi, vagy új divat?

Remélhetőleg nem új divat születését láthatta szerdán, aki délután a Körúton sétált, vagy autózott. Három fiatal lány azt találta ki, hogy olyan jó időben inkább nyitott helyen utazik.

A jó öreg tujázás újraéled?

Akik éltek a hatvanas években, lehet, hogy most csak legyintenek egyet, hisz sokuk minden nap így közlekedett. Azt azért nem árt figyelembe venni, hogy akkor lényegesen lassabban jártak azok a bizonyos tuják, a forgalom pedig pici tört része volt a mainak.

Az alábbi videót a facebookra töltötte fel egy arra autózó:

https://www.facebook.com/100008858107079/videos/1931338573838061/

A BKK illetékese szerint életveszélyben voltak a lányok.

A kombinók külső borításán – talán nem véletlenül – nincs mibe kapaszkodni. A srácok az ablaktörlőt vélték biztos pontnak, ami messze nem stabil, egy nagyobb zökkenő, ami a sínviszonyok ismeretében bármelyik pillanatban megeshet, és letörhetnek.

A másik lehetőség a lenyíló szerelőablak, ami ugye azért “lenyíló”, hogy könnyen hozzáférjenek ahhoz, amit rejt. Ebből következően ez sem mondható stabil pontnak.

Arra kérik a forgalomban résztvevőket, hogy a videón láthatóhoz hasonlót tapasztalnak, azonnal jelezzék a villamosvezetőnek, aki nem láthatja, hogy mi folyik a szerelvény másik végében.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük